od garażu w stronę płotu betonowego:
Od pasa siatki w str starej szopy przy płocie betonowym:
Od suszarki na pranie w str domu:
Od stodoły w str siatki przy której ma być "brzozowa" :
Beatko, kupowałam ją w Chwaszczynie. W przyszłym roku też na nią zapoluję. Ale może też uda mi się zebrać nasionka i wysiać. Nie mam doświadczenia w zbieraniu nasion i nie wiem, czy w dobrym momencie to zrobię
nio mniam pyszny polecam Izabelko nic trudnego myślałam że się nie uda a jednak nasiona od teścia dostałam i wsiałam do doniczki z doniczki jak wyrośnie nie duży do ziemi wsadzamy i dobrze jest go przykryć tak zacienić ja cieniówką włókniną taki parawanik zrobiłam lubi wodę i ciepło rośnie jak szalony
Haniu trawy kwitną tak i dziś dojrzałam że wysuwają się kłosy rozplenicy i zapomniałam jakiej jeszcze muszę nazwę znaleźć taka z białym paskiem ciemny kłos będzie arbuza degustację możemy urządzić tego zjedliśmy i jeszcze rosną Buziaczki
Uff. Trochę się dziś naganiałam. Do moich ulubieńców należą rośliny, na które do tej pory nie zwracałam uwagi (jeżówki) i których nie lubiłam (rozchodniki).
DIęki ,że zajrzałaś Pszczółko niestety trytoma już jakiś czas tam jest..zobaczymy co będzie po zimie, może padnie wtedy dam rudbekie za Twoją radą
Myślę nad tym towarzystwem dla red baona i ńie wiem czy chcę żółto czy czerwono..nęci mnie zdjęcie z targów......
Tam jest i żurawka i berberys i wszytsko cacy pasuje echhhhh
na ogrodowiskowych relacjach z warszawskiej wystawy zobaczyłem kwitnącego miskanta Memory i buźka mi się uśmiechnęła bo takiego właśnie niedawno posadziłem, wprawdzie mój jeszcze nie kwitnie ale już wiem co mam, pan nie kłamał że to piękna nowinka,
razem z Memory kupiłem też Dreadlocks też ma być ciekawy i kontrastowy dla białych wiech Memory