Polinko właśnie z tego powodu mam je pod brzozami. Miałam tylko obawy ,bo tam sucho ale przy pamiętaniu o podllewaniu jest ok. Inna sprawa,że w tym roku deszczu nie brakuje.
Marta ale namieszałaś
dla mnie przedpłocie to coś przed płotem czyli już nie w moim ogródku czyli przed wjazdem
i chodziło mi zeby wywalić 2 jablonki tam a do ogródka na tyly nowe drzewa posadzić.
Brzozy są w pierwszej 3 z grabami i amanogawami teraz po wpisie Asi
Czekaj czekaj. Niech moje zwoje zaczną pracować- szukasz 6 na przedpłocie?
To może umbry? Polinka ma chyba umbry w szpalerze z trawami, ależ są cudne!
Albo graby- Renia i AniaCh mają- u Ni na przedpłociu super się na żywo/na zdjęciach również prezentują
Polinka cudowne zdjęcia- raz, ze Koledze talentu odmówić nie można , dwa, że obiekt w postaci ogrodu bardzo wdzięczny, trzy, że ogród widziany czyimiś oczami zyskuje nowe życie i inny efekt.
Gratuluje rocznicy- kolejnych 20, a potem następnych 20 życzę! Dekoracje świetne i uznanie dla Ciebie, że wszytko przygotowałaś sama!
Na żywo są boskie, uwielbiam je za pokrój, kolor i przysłonę od ulicy w miejscu bramy. Takie ujęcie zawsze robię z myślą o Tobie
Oj będzie żal wiązać...
Zawsze się zastanawiałam jak można mieć doła ogrodowego po obejrzeniu zdjęc z jakiegoś ogrodu...teraz już znam to uczucie...
wszystkie trawy masz idealne ale ML są przepiękne i tylko mogę sobie wyobrazić ten spektakl na żywo!
U mnie hortki mają dużo więcej niż metr Oczywiście dopóki nie przyjdzie mega ulewny deszcz i ich nie położy
Czy za tymi hortensjami jest ałycza? Przepraszam ale nie patrzyłam się na plan...
Za zimozielonym w nogi jestem jak najbardziej na tak Prosty żywopłot z cisa jest łatwy do cięcia, gorzej jak byś chciała kule bukszpanowe
Coś wcześniej kwitnącego pomiędzy hortkami to może czosnek głowkowaty? Wiem, że oklepany zestaw na O. ale fajnie wygląda.