Po dzisiejszym pobycie w ogrodzie została mi jedna pilna rzecz do zrobienia: Przywieźć daliowe karpy do domu. Reszta może zostać tak jak jest. Do sposobnedo momentu ze słońcem.
Renia przycinasz w innym programie. jak nacisniesz prawy przycisk myszki to powinniec ci zaproponowac otworzenie w micjrosof picture office cos takiego i tam zdjęcie edytujesz - przytnij
zamykasz zapisujesz a potem w paint
prosze
BasiuLT, Zojeczko, Piotrusiu dlas Was dzisiejsze kwiatki z mojej rabatki. Co prawda słońca nie miałam, ale do ogrodu zawędrowałam. Plan na dziś był posadzić czosnek - i to zrobiłam! Przy okazji jeszcze parę drobnych rzeczy. Długo nie bylan. 2 godziny , ale z dojazdem wyszło 4,
ładna jest Twoja jodełka, taką smukłą ma sylwetkę Ile latek sobie liczy?
Moja jest malutka, drugi rok u mnie, ale już widzę, że za mało miejsca jej wyznaczyłam, trzeba będzie przesadzać (albo usuwać inne rośliny z jej terytorium)
Noo to jest to...niestety nieczasowa jestem
Ale teraz nie wiem Anek, czy mom lecieć Cię z tej kawy wyławiać ( no bo szkoda by było takiej fajnej babki coby siem w kawie utopiła ) nooo i jakby to wygladało na nagrobku ???? czy raczej mam tę kawkę robić ??? zreszta..dopuszczam tylko ta druga możliwość tak naprawdę mimo tych pod- śmie- chujek więc ..kawcia
Ściskam mooocnooooo
Ja tez mam szałwię Deep blue i chciałabym wiosna posadzić ze stipą...Danusia radzi ,żeby falami albo na przemian,ale ta odmiana chyba niska jest i nie wiem czy stipa nie powinna być z tyłu? Jak ty Mirelko masz posadzone?