Wyslij mi który kształt Ci się najbardziej podoba będziemy szukać Wiem wiem kfiatek angielski jak z CHFSH byłby idelany ale takich nie widziałam.....
I wiesz widzę, że do pomarańczowej ściany ascetyzm musi być na tarasie Tylko leżaki i pufy
Zeta wow, wow, podesłać ci 10 m 3 płynu do mycia szyb ?
Kuchnia rewelacyjna !!!!!
kobieto szacun, nasprzątasz sie strasznie. U mnie z tego powodu padło na białe szkło a czarną mam lodówkę - qurcze ciągle wypalcowana..... Z czarnego szkła tylko regał sobie zrobiłam, do ktorego raz w tygodniu sięgam po papiery, rachunki i aparat foto
Oddawaj lodówkę, ekspres i lampki srebrne!!! Nie wiem kiedy włam u mnie zrobiłaś
Ania ktore Ci się podoba, to najdroższe wiem gdzie moźesz kopię kupić tylko musze znów na krzesła popolować bo wyszlam z wprawy dubeltówka mi się skrzywiła i muszką w najdroższe trafiam
Ufff nadrobiłam zaległości Hostę od Ciebie mam, będę ją mierzyć w obwodzie wiosna na mojej rabacie funkiowej Zdjęcie z mamusią niezapomniane, ale 4- pokoleniowe zdjęcie wspaniałe!
Laurowiśnię prawdopodobnie wyjedzone przez larwy chrząszcza, opuchlaki, lubią listki rh i laurowiśni.... Czy kupiłaś je u Kulasa? Wszystkie laurowiśnie od nich z wkładką kupiłam... Musowo opryski DUrsabanem wiosną musimy robić.
ja was nadrabiam, ale fakt, nie da się, nie martw się Marzenko
kupowałam u Kulasa, czy oni aż takie chore rosliny sprzedaja, czy ten opuchlak nie rozlezie sie na inne roslinki? no to mus kupic ten środek i pryskam, a kiedy najlepsza pora?
Irenko na opuchlaka Dursban należy stosować gdy temp będzie pow 15 stopni i rozmarźnie ziemia.....
Mogą się rozleźć.... Trzeba je tępić. A jak zaczną się pojawiać nowe dziury koniecznie pryskać wieczorem gdy żeruje chrabąszcz. Danusia i Boguś będą trąbic
Aniu, jesli planujesz Kretę to tez bardzo polecam
Byłam tam 10 lat temu ()
Pożyczyliśmy samochód na 3 dni i zwiedziliśmy dużo więcej i dużo ładniejsze miejsca niz te, które proponował rezydent.
tak jak Madżenka polecam wąwóz Samarię (wyprawa na cały dzień ale naprawdę warto), Miasto Agios Nikolaos (przepiekne), Wysepke Spinalonga (wyspa trędowatych), plaża Vai (tam gdzie kręcono reklamę batonika Baunty - ktos to jeszcze pamięta ???), rejs statkiem na Santorini
Samochód naprawdę warto wypożyczyć i samemu zwiedzać - my specjalnie jeździliśmy mało uczęszczanymi uliczkami i trafialiśmy na naprawdę urokliwe miejsca.
Plaża Vai jest własnie na Lagunie Elafonissi. Zapomniałam, ze też z Krety popłynęliśmy na Santorini w drodze powrotnej był szorm. Caly statek miał chorobę morską i chyba tylko ja migrenę