Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

W oflisowym ogrodzie 10:03, 24 sie 2016

Do góry
kamila66 napisał(a)
Zdjęcia z placu budowy
Powoli zaczyna coś się kroić

Kamilka
Fajne palenisko zrobiłaś!!!!! Kurczę niejeden facet tak nie potrafi jak Ty
Szacun
a czasem nie na temat ... 10:03, 24 sie 2016

Do góry
kotwy kupione ale jak to u mnie z realizacją jak krew z nosa i duuuża szansa na rozwód huśtawka ma być dla dzieci - może ja się bujnę od czasu do czasu dla towarzystwa, mam nadzieję zakończyć do soboty. Dziękuję Wam za rady.

ja jestem odpowiedzialna za siedziska pierwsze przymiarki z łączeniem na miedzianką rurkę, tak to sobie wydumałam i nie wiem jak wyjdzie w praniu bo żeby sprawdzić musi wisieć a jak wiadomo nie ma na czym

taki mój los

Ogród naturalny, pachnący lasem .. 09:53, 24 sie 2016

Do góry
Ta zabawa przyczyniła się, że poznałam więcej takich miejsc. Będę sprawdzać i pomału odhaczać na listach wakacyjnych. Konin mam najbliżej. Pewnie pojadę.
Dziękuję dziewczyny za zainteresowanie tematem bo to dzięki Wam. Fajnie, że jesteście równie zaskoczone jak ja, że takie cudne miejsca mamy blisko.

Pozdrawiam Was !

W oflisowym ogrodzie 09:47, 24 sie 2016

Do góry
Pomidory samosiejki

Owocowo

W oflisowym ogrodzie 09:39, 24 sie 2016

Do góry

the fairy cała w pąkach

Kuchnia z malutkiego :) 09:36, 24 sie 2016

Do góry
frezja napisał(a)
Aniu, dzisiaj u mnie na tapecie sos słodko-kwaśny...godzinę zajęło mi krojenie. Jutro dalszy ciąg.

Muszą się udać bo jak nie, będziemy Cię ścigać ...hihiiii
Frezja - nie zawiedziesz się. No a jeśli się nie uda, to będzie Twoja wina
Sos wyszedł obłędny. Zrobiłam 10 słoików 0,75l i stwierdziłam, że to zdecydowanie za mało. Dzisiaj zabieram się za kolejną porcję. W Netto dorwałam tanio paprykę i puszki ananasa. Dodam też tym razem marchewkę Czym bardziej kolorowo, tym pyszniej.

Twoją sałatkę też będę powtarzać, bo pyyyszna. Jak się cieszę, że mogę w taki pyszny sposób wykorzystać cukinie. A wściekły się i produkują się w ilościach masowych.
W oflisowym ogrodzie 09:33, 24 sie 2016

Do góry
Sea foam

Ogród naturalny, pachnący lasem .. 09:26, 24 sie 2016

Do góry
Agcia napisał(a)
To kilka zdjęć z widoczną linią horyzontu-widać, że to polski krajobraz.

Dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w zabawie!

ale czadowe widoki....i to u nas
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:15, 24 sie 2016

Do góry
iwka napisał(a)
Mirko dla Ciebie rozchodnik matrona, przepraszam, że dopiero teraz

taki jest na opakowaniu, a tak kwitnie, zupełnie inaczej

no i ten rozlazły krzaczysko
Dziękuję za fotki chyba własnie jego kupiłam.On kwitnie wcześniej niż inne rozchodniki .
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:14, 24 sie 2016

Do góry
iwka napisał(a)

carex ptasie łapki żółknie, nie wiem dlaczego

U mnie też i też nie wiem dlaczego? To już o niebo lepiej wygląda Carex Everest
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 09:13, 24 sie 2016

Do góry
Johanka77 napisał(a)
Koty:

I zazdrośnica:

Cudaki Też mam dwa koty

O widzę, że ładnie w ogrodzie zaczyna się dziać. I Toszka czuwa...kochana dziewczyna

jesli jeszcze u Malkul nie przekopałaś wątku w poszukiwaniu zdjęć ogrodu Magnoli to proszę...tu jest troszkę zdjęć łącznie z polem lawendowym

https://pl.pinterest.com/Magda3423/ogr%C3%B3d-magnolii/
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 09:01, 24 sie 2016

Do góry
Dziewczyny proszę o opinie:

W weekend RolSzansa czyli mówiąc w skrócie Targi Ogrodnicze. Naturalnie się wybieram, i jest to dodatkowy asumpt do spotkania z AniąCh

Z zamierzeń zakupowych- jeśli jeszcze nie pisałam- dwie Umbry na strażników -o ile będa ładne i wystarczająco wysoko szczepione i 6 dereni.
Zawęziłam wybór do dwóch: Elegantissima lub Ivory Halo.
Elegancki rośnie wiadomo- duży, choć można ciąć.
Ivory dorasta do 1,5 m, wolniej mu to idzie ale jest gęstszy z natury, no i nie trzeba go tak w ryzach trzymać.

Derenie przeznaczone będą "między brzozami", czyli dokładnie tam, gdzie do niedawna absolutnie twierdziłam, że niczego nie posadzę, żeby owocowym światła nie zabierać
Tylko krowa nie zmienia zdania

Czerwone prostokąty to derenie

W oflisowym ogrodzie 08:55, 24 sie 2016

Do góry
Zdjęcia z placu budowy
Powoli zaczyna coś się kroić

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:55, 24 sie 2016

Do góry
Wczoraj miałam wylęg komarnic... Dziury w trawniku i suche kolonki. Takie cudo sterczało pionowo w trawniku
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 08:47, 24 sie 2016

Do góry
Pawlus napisał(a)

Bardzo podoba mi się ta rabata. Czy pomiędzy hakone a obwódką jest sama szałwa?
Hortensjada 08:39, 24 sie 2016

Do góry
bozga napisał(a)
Dzięki, że zaglądacie Czuję pewien przesyt jeśli chodzi o ogród, zabiera mi mnóstwo czasu, tak samo Ogrodowisko bardzo wciąga, człowiek skacze z postu na post, wpatruje się w te fotki a czas leci nieubłaganie
A tyle ciekawych rzeczy wokół, muszę to zmienić, bo stanęłam w rozwoju - intelektualnym, duchowym itp.
Pierwszy krok zrobiony- właśnie obejrzałam Headhunters- bardzo polecam, jutro czas na książkę Jo Nesbo ( ale najpierw wreszcie muszę przeczytać instrukcję obsługi aparatu fotograficznego )no i pora poszerzyć słownictwo obcojęzyczne a ogród niech różowieje Fotki robione późnym popołudniem

Chyba każdy z nas ma takie dylematy ja też czasem odpuszczam...

Na tym zdjęciu jest Grandiflora?? w tym roku mnie zauroczyły bardzo, ogromne kwiaty, drobniutkie płatki i przebarwienie na bladziutki róż, bardzo mi się podoba
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 08:35, 24 sie 2016

Do góry
Dzień dobry
Bardzo proszę o pomoc, mam mała rabatke-kącik, obok wejścia do domu, jest to rabata od zachodu. W kącie mam posadzona róże pnącą Jasmina. Chciałabym tam posadzić trawki, które już mam :Turzyca Ice Dance, Ptasie łapki, Imperata Red baron, Kostrzewa sina, Turzyca palmowa, Hakone Naomi
Mam tam posadzonego Miskanta Zerbinus. Nie wiem czy nie będzie przeszkadzał róży, bo akurat roza ładnie tam rośnie.
Bardzo proszę o pomoc, w jaki sposób posadzić trawki, żeby rabatka ładnie wygladala, może coś dosadzić na pniu?
Pozdrawiam Iwona

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 08:34, 24 sie 2016

Do góry
Gosia doczekałaś się nasionek. Mówiłam wszystko ma swój czas. Dzisiaj się wypogadza. Jest szansa, że nie spadnie deszcz, bo rabaty wzywają.

Moja biedna Chopin dla Ciebie. Ma coraz więcej szarych plam, obrywam liście, opryski słabo działają.

Od nowa ... na przekór wszystkim 08:29, 24 sie 2016

Do góry
Little boy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies