Faktycznie śliczne i wciąż w przedjesiennej kondycji. W czasie, gdy większość liści już pospadalo, taki widok naprawdę cieszy oczy. Ja będę miała platany. Przejeżdżam często u siebie w mieście ulicą z platanami. Ostatnio wczoraj i wszystkie z pełnym garniturem zielonych, dorodnych liści. Cieszę się na taki widok u siebie...
Doskonała robota! Ach ten Krzyś! Platynowa, nie złota rączka z niego.
Baletowanie krótkie było goście się o 21 zwinęli bo rano wyjazd mieli a ja jakoś spać nie mogłam .
Jesień z roku na rok ładniejsza u mnie bo coraz więcej mam roślinek - wczoraj podpisywałam drzewa i niektóre krzewy:
No właśnie bezsenność mnie dopadła
Jak ja się cieszę że moje to już tak wcześnie nie wstają
U mnie też już lecą listki z klonów na ogrodzie ale nie na wszystkich równomiernie jest kilka odmian co trzymają się jeszcze całkiem dobrze.
Karolina - las jak jak las, ale jakiś mały zagajnik z klonami to będzię z czasem mile oczekiwany przeze mnie widokno a póki co wklejam następną serię złożoną z fotek o tematyce klony palmowe w jesiennym wybarwianiu sie listków:
acer palmatum 'Beni Shishigenge'
No to Aniu miałaś atrakcje pogodowe i rozrywkę zupełnie jak ja w piątek. Pot mi się lał po de...Deszcz swoje dodawał, polar tak mi nasiąkł deszczem, że kilka kilo więcej na sobie dźwigałam, ale najważniejsze, że dzieło ukończone. Ty cala dumna a graby dumnie stoją w szpalerku. Brawo!