Aniu piękne. Długa ciepła jesień więc ładnie kwitna.
Miałam tego astra na pierwszej focie i zniknął. Jest bardzo ładny.
Zresztą one wszystkie ładne tylko jedne za bardzo przysychaja od spodu.
Mam krzaki które będę rozsadzać w inne miejsca nie będzie kolor.
Pozdrawiam
Kasiu - dzięki teraz ze zwierzaków mam mewę na rekonwalescencji, prawdopodobnie potrącona przez samochód na razie ma niesprawne łapki, chociaż pewien postęp jest. Na razie umieszczona w moim inspekcie mobilnym, na dzień uchylone, a na noc i na deszcz zamknięte (to obok, to nie odchód tylko wątróbka )
Justynko również nie będę zaprzeczać, a co do reszty dobrze, że użyłaś słowa "jeszcze"
Haniu - o tak!
Z ostatnim stwierdzeniem dyskutować nie będę fajnie, ze już udało Ci się posadzić tulipki
Druga tura dyniek, podobne do poprzednich, ale trochę większe. Ustawione do w podobnej aranżacji na potrzeby szybkiej fotki. Będą chyba na tarasowym stole,ale chcę trochę zmienić tam wystrój na jesienny i dopiero będą zdjęcia w docelowej aranżacji
Jak ja bym chciała mieć takie łany. Przez bażanty to jest nie możliwe. Ledwo zielone wychodzi z ziemi to od razu cebulę zjadają. Po zimie mam zdewastowane rabaty gniazda kąpią się w ziemi.
W tym roku tulipany posadziłam do donic.
Nie wiedziałam że Świdośliwy się tak ładnie jesienią przebarwiają
Klon piękny. Mój ładniejszy wiosna.
Trawy piękne. Najpiękniejsza Memory i bardzo ładna i ciekawa ta Yaku Yima.
Bardzo ładne przebarwienia. Dębolistna zachwycająca. Jeszcze dużo masz kolorów w ogrodzie. Ten tojad powtarza kwitnienie? Mój w tym roku zastrajkował i nie wiem dlaczego.