Nie miałam ich jeszcze choć w styczniu sadziłam podobne kształtem, a nie miałam nazwy, piękne cebule przywiezione przez szwagra z Holandii. Poszukam fotkę, może poznasz Elu czy to one.
Edit, nie wiem co to za tulipany, są śliczne, takie żarówki
Aniu piękne. Długa ciepła jesień więc ładnie kwitna.
Miałam tego astra na pierwszej focie i zniknął. Jest bardzo ładny.
Zresztą one wszystkie ładne tylko jedne za bardzo przysychaja od spodu.
Mam krzaki które będę rozsadzać w inne miejsca nie będzie kolor.
Pozdrawiam
Kasiu - dzięki teraz ze zwierzaków mam mewę na rekonwalescencji, prawdopodobnie potrącona przez samochód na razie ma niesprawne łapki, chociaż pewien postęp jest. Na razie umieszczona w moim inspekcie mobilnym, na dzień uchylone, a na noc i na deszcz zamknięte (to obok, to nie odchód tylko wątróbka )
Justynko również nie będę zaprzeczać, a co do reszty dobrze, że użyłaś słowa "jeszcze"
Haniu - o tak!
Z ostatnim stwierdzeniem dyskutować nie będę fajnie, ze już udało Ci się posadzić tulipki
Druga tura dyniek, podobne do poprzednich, ale trochę większe. Ustawione do w podobnej aranżacji na potrzeby szybkiej fotki. Będą chyba na tarasowym stole,ale chcę trochę zmienić tam wystrój na jesienny i dopiero będą zdjęcia w docelowej aranżacji
Jak ja bym chciała mieć takie łany. Przez bażanty to jest nie możliwe. Ledwo zielone wychodzi z ziemi to od razu cebulę zjadają. Po zimie mam zdewastowane rabaty gniazda kąpią się w ziemi.
W tym roku tulipany posadziłam do donic.
Nie wiedziałam że Świdośliwy się tak ładnie jesienią przebarwiają
Klon piękny. Mój ładniejszy wiosna.
Trawy piękne. Najpiękniejsza Memory i bardzo ładna i ciekawa ta Yaku Yima.
Bardzo ładne przebarwienia. Dębolistna zachwycająca. Jeszcze dużo masz kolorów w ogrodzie. Ten tojad powtarza kwitnienie? Mój w tym roku zastrajkował i nie wiem dlaczego.