Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:47, 26 lis 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

W weekend pokaze wianek od Nawigatorki, bardzo ładny nam wyszedł

oj czekam z niecierpliwościa coście wymyśliły
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:37, 26 lis 2015

Do góry
Ewo sam jestem ciekaw, ale ja w domu takiego koloru sobie nie postawie

Asiu ja to zawsze jakoś trendy pomijam, jak mi się coś podoba to korzystam oczywiście jeśli chodzi o moje preferencje U mnie gałązek brzozowych jak na lekarstwo i wykorzystuje je na coś innego, a z podkładów korzystam gotowych.
Jak na złośc mam lasek brzozowy za domem, ale żadna nie chce sobie popłakać tylko gałązki sztywno do góry prostują

Olu kiedyś o świątecznych rzeczach myślało się najwcześniej w okolicach mikołaja, cóż takie czasy

Kamilo spawać nie potrafię, elektryka ogranicza się do włączania światła i wetknięcia kabla do gniazdka, klusek też nie ugotuje, szyć nie potrafię i sporoooo rzeczy jeszcze by się znalazło

Kasiu dziękuje bardzo

Iwonko ogólnie to na wianek poszły 4 kolory, biały mat, biały połysk, jasno szary i połyskujący srebrny, ale wystarczy oczywiście jeden biały. Mam takie kolory w domu to wykorzystuje by kolory się bardzo ładnie przenikały

Polinko ogólnie to kiepsko wyszły te wianki na zdjęciach, ale...
Strasznie mi miło i chyba się zaczerwieniłem, ale nie mam na szczęście lustra w pobliżu Bardzo dziękuje.

Coś jeszcze, coś więcej... 08:26, 26 lis 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Plany na ten weekend intensywne, ale wiankow jeszcze nie będę robić Na razie postawie kilka pierdolek w domu
Szczerze jeszcze nawet nie do końca wiem jakie te wianki będą? Jest w końcu tyyyyle możliwości
Choć na drzwi frontowe chyba zrobię taki na bogato Co by zajął calutkie drzwi

Jak nie Vertigo broniło wejścia do domu to teraz wianek
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 07:52, 26 lis 2015

Do góry
Bardzo mi się podoba adwentowy wianek. Potraktowałeś szyszki na biało sprayem?
Kubusiowo II 00:31, 26 lis 2015

Do góry
Najważniejsze, że jesteś. Wianek mogłabyś pokazać. Trzymaj się zdrowo, i Kuba też.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:16, 25 lis 2015

Do góry
Macham Kochani dziekuje za wizyty. Ostatnio mnie ciut mniej ale mam nadzieję , ze przed świętami jakis większy luz czasowy sie pojawi. U mnie jakoś z czasem odwrotnie proporcjonalnie do reszty świata.... Gdy wszyscy zabiegani to u mnie sie zluzuje

W weekend pokaze wianek od Nawigatorki, bardzo ładny nam wyszedł
W planach również powieszenie iluminacji grizłodowych , ale obiecałam sobie je zapalić dopiero 6 grudnia. Rok temu byłam pierwsza we wsi... W tym roku nie bede drażnic sąsiedztwa......

I pomysleć, ze dokładnie za miesiac świeta i moje urodziny Lubię ten czas. Ale do tego momentu... panowanie, budżetowanie, przetargi. Może po świetach uda sie wziąc urlop i odpoczać.

A w gorach naśnieżaja, za tydzien rozpoczyna sie sezon, huuuuura !
Kubusiowo II 23:08, 25 lis 2015

Do góry
Matko sto lat nie zagladałam do siebie Cieszę się, że o mnie pamietacie chociaż ostatnio nie mam na nic czasu...

U nas remont zakończyliśmy na pokoju Kuby na razie.... czekamy aż się sprzeda mieszkanie i startujemy z remontem już grubym...

Obecnie mamusi mojej w remoncie pomagam. Wyszlifowałam chyba 1200 drzwiczek od pawlaczy i szafy i szlifierki nie tknę przez najbliższe dwa lata Teraz mam warsztat malarski na środku salonu od trzech dni

Ogrodowo cisza.... zrobiłam jedynie wianek na drzwi, kupiłam lampki do ogrodu i coś jeszcze (ale nie wiem czy wyjdzie więc na razie nic nie pisze więcej).

Rozpoczyna sie okres, którego nienawidzę czyli zima.... tzn jeszcze do Świąt to jakoś znoszę ale potem to już normalnie maskara... i to tyle co u nas...
Miejsko & sielsko 21:10, 24 lis 2015

Do góry
Chwal się co na Święta wymyślilas? Ja jakoś mało ogarnięty jestem i jeszcze nawet nie wiem jaki wianek będę mieć na frontowych drzwiach Dobrze, że cała reszta juz zaplanowana

Buziak
Kosolkowa Pasja 01:05, 24 lis 2015

Do góry
Każdy wianek zasługuje na sesje zdjęciową. Chętnie zobaczymy je z bliska. Nie daj się prosić.
Moja bajka 22:42, 23 lis 2015

Do góry
mira napisał(a)

I ja się do koleusów przekonałam.
Jak je zimujecie? ja na razie mam w wodzie ale takie kiepskie się zrobiły chyba do ziemi trza dać.

Kasiu obejrzałam wszystko, ozdoby z modeliny ekstra co z nimi zrobicie?

pozdrawiam

Mireczko koleusy jak wypuszczają korzonki to wsadzam do doniczek i już się 7 doniczek dochowałam, bo bardzo łatwo i szybko się rozmnażają . Te ozdóbki mają dziurki, więc niektóre zawisną na choince, inne na stroikach, a kilka przystroi wianek na drzwiach .
Ogród Cioci cz. 3 20:21, 23 lis 2015

Do góry
Bea napisał(a)

Lepsza opcja, że każdy coś przywiezie, tak aby można było zrobić wianek.
Podkład i dodatki.
Sebek dorze radzi. System wymiany zawsze się sprawdza. Jakieś kwiatki, szyszki, wstążki i takie tam.

Najważniejsze pistolety do kleju i klej, jak ktoś ma to dobrze wziąść - im więcej tym lepiej.

5 może być.

Suuuuper
Ogród Cioci cz. 3 20:14, 23 lis 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

To kiedy się umawiamy? Nie wiem co kupić na to wiankowanie? Czy każdy sobie przywiezie podkład i co tam chce na wianek, czy może kupić coś hurtem? Muszę chyba Marzenkę zapytać.

Lepsza opcja, że każdy coś przywiezie, tak aby można było zrobić wianek.
Podkład i dodatki.
Sebek dorze radzi. System wymiany zawsze się sprawdza. Jakieś kwiatki, szyszki, wstążki i takie tam.

Najważniejsze pistolety do kleju i klej, jak ktoś ma to dobrze wziąść - im więcej tym lepiej.

5 może być.

Kosolkowa Pasja 17:02, 23 lis 2015

Do góry
ty te wianki sprzedajesz? śliczne

ja też juz mam materiały i będę robić wianek
Ogród Cioci cz. 3 15:26, 23 lis 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Ja tez jestem chętna na wiankowanie i nie wiem jak mam pomoc ale chętnie po mogę

Bea ! Ma cham

To kiedy się umawiamy? Nie wiem co kupić na to wiankowanie? Czy każdy sobie przywiezie podkład i co tam chce na wianek, czy może kupić coś hurtem? Muszę chyba Marzenkę zapytać.
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 13:14, 23 lis 2015

Do góry
aga_pe napisał(a)
Z bliska wianek wygląda tak

ten wianek nawet jak nie jest pomalowany to ładnie wygląda tak naturalnie
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:04, 23 lis 2015

Do góry
To sie spotkali sami wiankujacy czarne dodatki sama mam ale jeszcze zamowienia na taki wianek nie mialam.za to klasyki u mnie maja popyt zloto,srebro,czerwien...
Podwórkowa rehabilitacja 23:09, 21 lis 2015

Do góry
wianek prześliczny i wspomnienia sentymentalne gratki ogromne Buziolki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies