Jakby ktoś już myślał o dekoracjach świątecznych... Właśnie rzucili w Tesco poinsecje
A teraz ze specjalna dedykacja dla Mirelli ciut więcej zdjęć ...az Was do granic zanudzę Betysia.. wzruszyłam się ...dedykacja dla mnie... dziękuję serdecznie . Ten widoczek przypomina mi piękne chwile spędzone w Flavigny Sur Ozerain w Departamencie Cote-d'Or . podziwiam Twój piękny i romantyczny ogród , pozdrawiam.
Sam miód z samego rana! Dziękuję, nie zasłużhyłam na pochwały, ale miło to słyszć. Pająki mówisz? Chyba już "babie latka" się wykluwają? Zaczną się snuć po jesiennych wrzosach. Miłego tygodnia!
Latam z kosiarką.... lato mamy.. a eM pomaga dokonczyc ulozyc kostke bo rozwalone od kwietnia... h
Tyle się dzieje na forum.tyle nowych wiadomości . lubię tę atmosferę ,lubię tu wracać . Z bylinówki wylecą w tym roku białe floksy,bo okrutnie sie rozrosły i za bardzo dają po oczach .za to zostanie fajna odmiana SHERBET COCTAIl -nieco bardziej kremowy z przepięknym środkiem
Pashmina, drugie tłoczenie uboższe ale szykuje się równie długie co pierwsze
Jak się nazywa ten rozchodnik? Czy to 'Matrona'? Urodziwy. Bardzo miło, że o nas pamiętałaś.
od rana u mnie pada okropmnie a ja caly czas sie gapie przez okno na moja swidosliwe i sie zastanawiam co ona ma na czubku i dlaczego wypuscila takie dlugie galazki jeszce raz... a teraz troche przestalo wiec polecialam ogladac z bliska i szybko wrocilam po aparat niestety nie umiem zrobic lepszych fotek przy takiej pogodzie ;( czy to wiosna ?
dosadziłam- znajdź najmniejszą różnicę
I jeszcze zakupki rozchodnikowe; mus je rozmnozyc; mozna teraz?