Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:50, 18 wrz 2012

Do góry
Urszulla dziękuję A u Danusi jest 3-letni miskant "Gracillimus".
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:49, 18 wrz 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

niestety jeden wolny weekend w miesiącu wypada spędzic w domu

Ano wypada, wypada...
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 10:48, 18 wrz 2012

Do góry
Ewa napisał(a)

Oj spóźniłam się na torcika urodzinowego mniam..., ale zawsze tylko najlepiej Ci życzę Ewuś! Buziaki
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:42, 18 wrz 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Zatem i ja czekam, aktualnie jestem wypluta z pomysłów

A mnie właśnie Monika (kwiatek Holandii) natchnęła skarpetą wrzosową kwadratową

widziałam, też mi się podoba
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:35, 18 wrz 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Eva, ciesz się ciesz, bo takich pofalowanych wzorów do naśladowania/kopiowania jest znacznie więcej

Aaa.. to prawda ... ale geometria jest bardziej przejrzysta... Mam koła, w razie czego.. to też geometria
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:33, 18 wrz 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

jak będzie w weekend listopadowy to jak najbardziej, chyba ze w srodku tygodnia to urlop tylko zostaje. Ale bardzo bym chciała

No nie powiem, długo każesz na siebie czekać - AŻ do listopada !!! Ale że Cię lubię, to poczeeekam

niestety jeden wolny weekend w miesiącu wypada spędzic w domu
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:32, 18 wrz 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Zatem i ja czekam, aktualnie jestem wypluta z pomysłów

A mnie właśnie Monika (kwiatek Holandii) natchnęła skarpetą wrzosową kwadratową
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:30, 18 wrz 2012

Do góry
Eva, ciesz się ciesz, bo takich pofalowanych wzorów do naśladowania/kopiowania jest znacznie więcej
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:30, 18 wrz 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Mam to samo z wrzosami - zawsze ich za mało No to teraz już musisz foty wstawić

jak bateria w aparacie będzie naładowana to zrobię dzis, jesli nie to dopiero w czwartek
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:28, 18 wrz 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
Aga , gratuluję 300 !!! brawo
kwiatka podeślę z domku
buziaki!

Anulka odsyłam gratulacje wspaniałego wyróżnienia! Fajnie, że macie takie lokalne imprezy
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:24, 18 wrz 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

jak będzie w weekend listopadowy to jak najbardziej, chyba ze w srodku tygodnia to urlop tylko zostaje. Ale bardzo bym chciała

No nie powiem, długo każesz na siebie czekać - AŻ do listopada !!! Ale że Cię lubię, to poczeeekam
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:24, 18 wrz 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Tak Dziewczyny, róbcie kwadraty i proste linie, bo one wyglądają bosko. Jak ja żałuję, że mam fale Dunaju, a nie tak geometrycznie jak Wy! Moniko, "skarpeta" pod brzozą super. Przygotuj się jednak na lecące na wrzosy liście, które trzeba będzie ręcznie lub odkurzaczem usuwać, bo grabiami się nie uda.

Domi, no błagam Cię!!! A ja raptem wczoraj oglądałam projekt mojego ogrodu i zastanawiałam się, jak by tu wyoblić kształty moich rabat!!! Że życie ogrodowe byłoby znacznie prostsze, gdybym miała mniej linii prostych! Doszłam do wniosku, że teraz to już musztarda po obiedzie Nie na mój kręgosłup i stan finansów Tchnęłaś we mnie nową nadzieję No bo skoro takie guru mówi, że geometria nie jest bee...

To dla mnie tylko pociecha została, że takie guru ma też fale... albo inaczej - że ja też mam fale - jak guru
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:21, 18 wrz 2012

Do góry
Mam to samo z wrzosami - zawsze ich za mało No to teraz już musisz foty wstawić
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:19, 18 wrz 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Tak Dziewczyny, róbcie kwadraty i proste linie, bo one wyglądają bosko. Jak ja żałuję, że mam fale Dunaju, a nie tak geometrycznie jak Wy! Moniko, "skarpeta" pod brzozą super. Przygotuj się jednak na lecące na wrzosy liście, które trzeba będzie ręcznie lub odkurzaczem usuwać, bo grabiami się nie uda.

Domi, no błagam Cię!!! A ja raptem wczoraj oglądałam projekt mojego ogrodu i zastanawiałam się, jak by tu wyoblić kształty moich rabat!!! Że życie ogrodowe byłoby znacznie prostsze, gdybym miała mniej linii prostych! Doszłam do wniosku, że teraz to już musztarda po obiedzie Nie na mój kręgosłup i stan finansów Tchnęłaś we mnie nową nadzieję No bo skoro takie guru mówi, że geometria nie jest bee...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:15, 18 wrz 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

dosyć to ja mam wszystkiego oprócz Was. Od lipca zmieniłam pracę i nie mogę za bardzo tu przesiadywać, a w domu ostatnio jestem gosciem (łacznie z weekendami). Wczoraj Irence mówiłam że już się poukładało, a od popołudnia na nowo "schody"
Wczoraj wyszarpałam dla ogrodu dosłownie pół godzinki. Po omacku prawie wsadzałam wrzosy

Gratuluję nowej pracy ! I racja - lepiej się nowemu szefostwu nie narażać
Tak czasem jest do (_I_) , ze jak już nam się wydaje, że wychodzimy na prostą, to dostajemy strzała z innej strony... Mam nadzieję, że szybko dasz radę tym "schodom" i znajdziesz chwilunię na kawkę z nami !

Ogród z perspektywą na przyszłość 10:13, 18 wrz 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Aga, fajnie, że się Tobie podoba. Właśnie jak zaglądam do Ciebie zawszę idę w dobrą stronę i nie robię za dużego buszu

No co Ty????????? A ja zawsze jak zaglądam do innych, to mi się wydaje, że u mnie za skromnie...
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:11, 18 wrz 2012

Do góry
No i ja czekam na te wrzosy wczoraj po omacku sadzone A kupowałaś na naszej giełdzie? Wrzośce też teraz można kupić?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:08, 18 wrz 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

dosyć to ja mam wszystkiego oprócz Was. Od lipca zmieniłam pracę i nie mogę za bardzo tu przesiadywać, a w domu ostatnio jestem gosciem (łacznie z weekendami). Wczoraj Irence mówiłam że już się poukładało, a od popołudnia na nowo "schody"
Wczoraj wyszarpałam dla ogrodu dosłownie pół godzinki. Po omacku prawie wsadzałam wrzosy

Gratuluję nowej pracy ! I racja - lepiej się nowemu szefostwu nie narażać
Tak czasem jest do (_I_) , ze jak już nam się wydaje, że wychodzimy na prostą, to dostajemy strzała z innej strony... Mam nadzieję, że szybko dasz radę tym "schodom" i znajdziesz chwilunię na kawkę z nami !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:58, 18 wrz 2012

Do góry
Ach ta Twoja lawenda Syla! Boska! U mnie też tak wciąż kwitnie - jedna kępa z sadzonych w tym roku... Pozostała, hmmm.... obija się

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:56, 18 wrz 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

na 3-setkę się załapałam . Aguś sił do wciąż zmieniającego się ogrodu - jak zawsze bez chwastów

Aga, gdzieś Ty była, kiedy Cię nie było??? To aż tak nas miałaś dość po zjeździe, że do tej pory siły regenerowałaś? Mam nadzieję, ze wróciłaś na stałe !

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies