Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Wieloszka 09:58, 18 wrz 2012

Ach ta Twoja lawenda Syla! Boska! U mnie też tak wciąż kwitnie - jedna kępa z sadzonych w tym roku... Pozostała, hmmm.... obija się

Wieloszka 10:08, 18 wrz 2012

aga_pe napisał(a)

dosyć to ja mam wszystkiego oprócz Was. Od lipca zmieniłam pracę i nie mogę za bardzo tu przesiadywać, a w domu ostatnio jestem gosciem (łacznie z weekendami). Wczoraj Irence mówiłam że już się poukładało, a od popołudnia na nowo "schody"
Wczoraj wyszarpałam dla ogrodu dosłownie pół godzinki. Po omacku prawie wsadzałam wrzosy

Gratuluję nowej pracy ! I racja - lepiej się nowemu szefostwu nie narażać
Tak czasem jest do (_I_) , ze jak już nam się wydaje, że wychodzimy na prostą, to dostajemy strzała z innej strony... Mam nadzieję, że szybko dasz radę tym "schodom" i znajdziesz chwilunię na kawkę z nami !
aga_pe 10:15, 18 wrz 2012

Wieloszka napisał(a)

dosyć to ja mam wszystkiego oprócz Was. Od lipca zmieniłam pracę i nie mogę za bardzo tu przesiadywać, a w domu ostatnio jestem gosciem (łacznie z weekendami). Wczoraj Irence mówiłam że już się poukładało, a od popołudnia na nowo "schody"
Wczoraj wyszarpałam dla ogrodu dosłownie pół godzinki. Po omacku prawie wsadzałam wrzosy

Gratuluję nowej pracy ! I racja - lepiej się nowemu szefostwu nie narażać
Tak czasem jest do (_I_) , ze jak już nam się wydaje, że wychodzimy na prostą, to dostajemy strzała z innej strony... Mam nadzieję, że szybko dasz radę tym "schodom" i znajdziesz chwilunię na kawkę z nami !

jak będzie w weekend listopadowy to jak najbardziej, chyba ze w srodku tygodnia to urlop tylko zostaje. Ale bardzo bym chciała
anula_wn 10:20, 18 wrz 2012

Aga , gratuluję 300 !!! brawo
kwiatka podeślę z domku
buziaki!
Wieloszka 10:24, 18 wrz 2012

aga_pe napisał(a)

jak będzie w weekend listopadowy to jak najbardziej, chyba ze w srodku tygodnia to urlop tylko zostaje. Ale bardzo bym chciała

No nie powiem, długo każesz na siebie czekać - AŻ do listopada !!! Ale że Cię lubię, to poczeeekam
Wieloszka 10:28, 18 wrz 2012

anula_wn napisał(a)
Aga , gratuluję 300 !!! brawo
kwiatka podeślę z domku
buziaki!

Anulka odsyłam gratulacje wspaniałego wyróżnienia! Fajnie, że macie takie lokalne imprezy
aga_pe 10:33, 18 wrz 2012

Wieloszka napisał(a)

No nie powiem, długo każesz na siebie czekać - AŻ do listopada !!! Ale że Cię lubię, to poczeeekam

niestety jeden wolny weekend w miesiącu wypada spędzic w domu
Urszulla 10:33, 18 wrz 2012

Gratulacje na 300

Ale okaz Danusi wkleiłaś. Co to za trawa?
Wieloszka 10:49, 18 wrz 2012

aga_pe napisał(a)

niestety jeden wolny weekend w miesiącu wypada spędzic w domu

Ano wypada, wypada...
Wieloszka 10:50, 18 wrz 2012

Urszulla dziękuję A u Danusi jest 3-letni miskant "Gracillimus".