Domi, no błagam Cię!!! A ja raptem wczoraj oglądałam projekt mojego ogrodu i zastanawiałam się, jak by tu wyoblić kształty moich rabat!!! Że życie ogrodowe byłoby znacznie prostsze, gdybym miała mniej linii prostych! Doszłam do wniosku, że teraz to już musztarda po obiedzie Nie na mój kręgosłup i stan finansów Tchnęłaś we mnie nową nadzieję No bo skoro takie guru mówi, że geometria nie jest bee...
Geometryczne, proste linie wbrew pozorom są bardzo ciężkie do skomponowania. Oczywiście, jeżeli robimy całe pola z jednej rośliny to nie ma problemy, ale przy łączeniu nie jest łatwo....wg mnie oczywiście
Jeszcze nie wspominałam M, ale chyba na wiosnę zrobię małą rewolucję. Wybiorę tylko kilkanaście roślin i będę się tego tzrymała. Zaczął być u mnie bałagan, a zupełnie zamiar był inny. Tyle jest pięknych roślin, że rzeczywiście ciężko jest wybrać. Będę jednak sie nimi bardziej obsadzać w donicach a resztę "wyprostuję"
Moniko, właśnie z tymi "łączeniami" mam zawsze największy problem... Każda rabata z osobna wydaje się super, ale jak je skleić razem - buuu Bo powinno się projektować całościowo, a nie po kawałku... To teoria, a w praktyce... hmmm.... bywa u mnie różnie