Jeszcze nie wiadomo czy roze mi nie przemarzna to bedzie rok testow. Z cyprysow beda kulki, bo zobacz:
- juz zaczynaja zaslaniac bukszpanowa obwodke a docelowo to nawet widok na łuk :-/
Poszlam zobaczyc po powrocie do domu jak to wyglada z tarasu to i fotke zrobilam.
Jak tam w szkole Ewciu ?? żyjesz ??
Hortensja you end me mnie powaliła naprawdę te kwiaty są po prostu niesamowita !!.. Chciałam też zapytać o tą jeżówkę ...ma taki ..hmmm..kolorek
A mikro werbenę zamawiałaś w necie czy gdzieś u siebie kupiłaś ??
Bożeszzzz, ja dziś mam chyba...ze 100 pytań
Ściskam mooocno
ambrowiec dostał kółeczko
chwilowo rosną w nim siewki różowej szałwii
mikro różyczka. Mała, ale byk. Kwitnie nieprzerwanie
tegoroczne Vanilki wyhodowane z patyków. Nie do wiary, że zakwitły .
Witam,
mam podobny problem z przerzadzającą się trawą i pustymi miejscami. Częściowo jest to spowodowane zapewne źle zaprojektowanym systemem nawadniania. Jednak zacząłem dodatkowo nawadniać takie miejsca. Wertykulowałem. Dosiewałem trawę. Nawóz. Nawadnianie. Ostatnio praktycznie co tydzień mocno pada deszcz. A trawnik dalej w kiepskim stanie. Trawa rośnie słabo, za to chwasty znacznie lepiej. Ostatnio źdzbła zrobiły się cienkie.
Gdzie jest błąd w tym wszystkim?
Z góry dziękuję
Kochana Jasiu, ty zawsze powiesz, zobaczysz i pokażesz coś miłego. Bardzo dziękujemy za wizytę i ciepłe słowa, a najbardziej cieszymy się, że Starsza Ogrodniczka nie zostawiła okruszka