Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogródkowe perypetie:) 21:06, 08 sty 2013

Do góry
Agnieszko wyslałam Ci info
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:06, 08 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
przeczytałam u Madżenki, że na ogrodowisku trzeba być jak rozkraczona stonoga - po jednej nodze w każdym wątku ... w każdym moje dwie tylko i to krótkie rady nie dały ... ale co nieco siem zorientowałam ... tylko nadal nie wiem o so chodzi z tą Scarlett ... więc była bym wdzięczna ...

jak prognoza pogody to tylko wg Alinki ... mocno wierzącej w zimę i jej mocne wejście wraz z naszym zjazdem ... wierzymy wszystkie i pragniemy nie ma prawa się nie udać ...

.marzy mi się :
---4 dni opady śniegu
---3 dni - 10 stopni
--- 3 dni ( 11, 12, 13 ) -2 st. i piękne słońce.
to na razie moje najświeższe marzenia na tern rok . dalej nie sięgam

a "mimo woli" Anna wiosną mami tarzając się z Miśkiem na traffce ... pomalowała nam świat na zółto (to wczoraj) i na niebiewsko (to dzisiaj ) ... z Irenką złocień pod stopy róży rzucają ... ładny widziałam ... narciarskie wdzianko też widziałam ... i wybaczam bo Irenka obiecała na oślej mnie potowarzyszyć ...

"u stóp klasztoru" siem ćwiczy ... i gdy nóżki nabierają mocy głowa obmyśla ... wiosenne kombinacje i plan chirurgii plastycznej wobec derenia tym razem ... pewnie dlatego Alinka szuka na Krakowskim Kazimierzu samochodu jak przysłowiowej igły w stogu siana ... bo zamyślona ... nad rabatami alino-angielskimi ...

klimat się ociepla w Roztoce bo Zeta wywiozła towarzystwo do obrzydliwie pięknego raju i nawet Sebek szkoły gotów zarzucić i w gatkach w palemki paniom kawusię zamierza nosić ... ale ja rozumiem ... kolegę ... panie w bikini ... lazur we wodzie ... żyć i nie pamiętać skąd siem uciekło ...

i tu mam mały dysonas bo zamiast Sebka to kawusię z samego rana poroznosiła Zeta ... z pianką i posypką apetyczna jak należy ... i co ??? ... Madżenka była u szefa się wyspowiadać ... i nie wypiła ... ja poza zasięgiem a potem ksiądz był po kolędzie ... kawa wystygła ... dziewczyny zdecydowały się na grzańca ...

tylko czemu u mnie tymczasem jak do Ewci siem procenty dzbankami zwozić zamierza ??? ... aż Ewcia się zasępia czy nas wieś nie napadnie i antałków nie odbije ... no właśnie zanim przez pasiekę najazd niczem hunów przejdzie Ewa zupełnie bez tremy bo żyć kocha w gromadzie (jak doczytałam mimo woli) ... planuje z klasyczną troską o tradycję i ład dziejowy warzywnik ... i ławę z macierzanką ...

a ja ogrzewam się przy kominku gdzieś dlaeko na ziemi kłodzkiej ... oczy mi się świecą przy ognisku ... bojam się tego co mogą ze mną zrobić dechy i oczami Finki zatapiam się w zimę na Czarnej Górze ... i dobrze Martuś, że z procentów przeprowadziłaś nas na metry śniegu ...

Danusiu to kup te łańcuchy ...

jejku jejku jak ja doczekać się nie mogę

pozdrawiam ... i czytam dalej ... a powieść czeka ...

I sobie poczytałam.
PS Nam raz u Magdy (Agrokotlina) "wieś" wyniosła procenty słabe z piwniczki. Całe stowarzyszenie i inni goście, i inne stowarzyszenia w tym czeskie ( a więc procenty czeskie) na polanę (ognisko) procenty znosili, które my niewiasty zapobiegliwie ukryłyśmy w piwniczce prawdziwej (na skobel). Wszystko wyparowało.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 06:26, 08 sty 2013

Do góry
Ja sobie już po necie pobuszowałm, zjadłam śniadanko i zaraz uciekam do pracy
buziam i życzę cudownego dnia.
Ogród Magdalenka 06:10, 08 sty 2013

Do góry
Madziu nic nie dostałam puść sms jesli się chcesz wybrać, wiesz że ja mam 5 min do nich więc się do Ciebie mogę dostosować
A skoro nic w Psarach nie ma to dobrze, to kasy nei wydam. Jadę zobaczyć czy nie mają wyprzedaży jakichś donic... Grafitowych...
Bo jak chciejstwa do koszyka wsadziłam w naszym sklepie na A to mi. 1000 zł wyszło....więc siedzę i dumam jak moje chciejstwa ograniczyć....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:07, 08 sty 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Marzenko,milego dnia zycze p.s szlafrok zostawie do wieczora

A co do pracy lecisz? Może Ci po dordze podrzucę szlaforczek?
Roztoczańskie klimaty 06:06, 08 sty 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)

Pobudka śpiochy!

Normalnie krzyknelas mi do ucha...ciiii zon moj spi...nie kus licha

A na Zetę krzyki neie działają, przekręciła się tylko na drugi bok Chyba muszę ją uszczypnąć aby Żona nie obudzić?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:05, 08 sty 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Nie zostawilam u Ciebie szlafroku?Kurna...

A wiesz nie wiedziałam skąd taki puchaty śliczny wisi u mnie w garderobie Pożyczyłam sobie
Mój kawałek raju II 06:02, 08 sty 2013

Do góry
Oj Aniu wcześnie byłaś dzisiaj zmęczona! Położyć się przed drugą to do Ciebie niepodobne
Roztoczańskie klimaty 05:59, 08 sty 2013

Do góry
Pobudka śpiochy!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 05:56, 08 sty 2013

Do góry
Alinka gdybym się tak tą spowiedzią bardzo przejmowala to bym na forum nie siedziala tylko przy komputerze firmowym spowiedź była, pokutę odłożyłam na post
Madzia - rozgrzeszenie jest al o terminei realizacji pokuty ja decyduję
Ania - zakichana, ojoj niedobrze, życzę zdrófka
Ogrodnik Mimo Woli cd 00:27, 08 sty 2013

Do góry
Przyszłam Cię utulić do snu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:21, 08 sty 2013

Do góry

Roztoczańskie klimaty 00:20, 08 sty 2013

Do góry
Jak babcię kocham nie nadążam!!! Tak sennie przed świętami na forum było o teraz takiego speeda dostało, że mi już moich nóże stonogi zaczyna brakować !!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:15, 08 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
kto musi wstać o szóstej ??? ... bo ja muszę ((( ...

Ja 5:40
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:13, 08 sty 2013

Do góry
Przyszłam gatki w palemki obejrzeć a tu takie kfiatki miodzio zdjęcia.
Sebuś kawkę nauczę Cie pić, z adwokatem
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:01, 08 sty 2013

Do góry
Zastawiam jedną nogę i lecę dalej
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:30, 07 sty 2013

Do góry
Iza oplułam monitor
Dobrze, że nie byłaś przedwczorajsza jak ja i skrót nam zrobiłaś. Przyłączam się do próśb o codzienny skrót ogrodowiska CZYLI CO W FORUM PISZCZY. Myślę, że cię do odrębnego wątku powinniśmy kopiować na podsumowanie każdego miesiaca.

Aha i wyobraziłam sobie Ciebie w walizce z potfforem
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:23, 07 sty 2013

Do góry
Ja tyle zaległości nadrobiłam (jestem na bieżąco) ale nadal nie wiem czy aparat nowy został zakupiony czy nie ???? zdjęcia wskazywałyby na nowy.
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:24, 07 sty 2013

Do góry
przeczytałam u Madżenki, że na ogrodowisku trzeba być jak rozkraczona stonoga - po jednej nodze w każdym wątku ... w każdym moje dwie tylko i to krótkie rady nie dały ... ale co nieco siem zorientowałam ... tylko nadal nie wiem o so chodzi z tą Scarlett ... więc była bym wdzięczna ...

jak prognoza pogody to tylko wg Alinki ... mocno wierzącej w zimę i jej mocne wejście wraz z naszym zjazdem ... wierzymy wszystkie i pragniemy nie ma prawa się nie udać ...

.marzy mi się :
---4 dni opady śniegu
---3 dni - 10 stopni
--- 3 dni ( 11, 12, 13 ) -2 st. i piękne słońce.
to na razie moje najświeższe marzenia na tern rok . dalej nie sięgam

a "mimo woli" Anna wiosną mami tarzając się z Miśkiem na traffce ... pomalowała nam świat na zółto (to wczoraj) i na niebiewsko (to dzisiaj ) ... z Irenką złocień pod stopy róży rzucają ... ładny widziałam ... narciarskie wdzianko też widziałam ... i wybaczam bo Irenka obiecała na oślej mnie potowarzyszyć ...

"u stóp klasztoru" siem ćwiczy ... i gdy nóżki nabierają mocy głowa obmyśla ... wiosenne kombinacje i plan chirurgii plastycznej wobec derenia tym razem ... pewnie dlatego Alinka szuka na Krakowskim Kazimierzu samochodu jak przysłowiowej igły w stogu siana ... bo zamyślona ... nad rabatami alino-angielskimi ...

klimat się ociepla w Roztoce bo Zeta wywiozła towarzystwo do obrzydliwie pięknego raju i nawet Sebek szkoły gotów zarzucić i w gatkach w palemki paniom kawusię zamierza nosić ... ale ja rozumiem ... kolegę ... panie w bikini ... lazur we wodzie ... żyć i nie pamiętać skąd siem uciekło ...

i tu mam mały dysonas bo zamiast Sebka to kawusię z samego rana poroznosiła Zeta ... z pianką i posypką apetyczna jak należy ... i co ??? ... Madżenka była u szefa się wyspowiadać ... i nie wypiła ... ja poza zasięgiem a potem ksiądz był po kolędzie ... kawa wystygła ... dziewczyny zdecydowały się na grzańca ...

tylko czemu u mnie tymczasem jak do Ewci siem procenty dzbankami zwozić zamierza ??? ... aż Ewcia się zasępia czy nas wieś nie napadnie i antałków nie odbije ... no właśnie zanim przez pasiekę najazd niczem hunów przejdzie Ewa zupełnie bez tremy bo żyć kocha w gromadzie (jak doczytałam mimo woli) ... planuje z klasyczną troską o tradycję i ład dziejowy warzywnik ... i ławę z macierzanką ...

a ja ogrzewam się przy kominku gdzieś dlaeko na ziemi kłodzkiej ... oczy mi się świecą przy ognisku ... bojam się tego co mogą ze mną zrobić dechy i oczami Finki zatapiam się w zimę na Czarnej Górze ... i dobrze Martuś, że z procentów przeprowadziłaś nas na metry śniegu ...

Danusiu to kup te łańcuchy ...

jejku jejku jak ja doczekać się nie mogę

pozdrawiam ... i czytam dalej ... a powieść czeka ...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:14, 07 sty 2013

Do góry

Gardenarium napisał(a)
Jutro jadę po więcej.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies