Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Madzenka 22:07, 06 sty 2013

Aga jadę w tygodniu do Psar!!! Trzeba oblookać czy już coś wiosennego się pojawiło!!!
Mi się baaardzo to serducho baziowe podobało. Muzowo trzeba na walentynki takie zrobić
Gabisia 22:18, 06 sty 2013

Cześć Madziu
Ja mam podobne doświadczenie z lawendą - przycięłam za mocno i choć trochę odbiła - miała kwiaty - to już tak ładnie nie wyglądała.
Ja też proszę o zdjęcia od sąsiada))

Marzenko - w ZC jeszcze nic nie ma - wyprzedaż bombek i uschniętych choinek

Całusy:*
kwiatholandii 08:14, 07 sty 2013

Magda, ta rozplenica u Ciebie jest w pełnym słońcu, czy w półcieniu. Jak o nią dbasz? Moje bardzo szybko usychają. Możesz mi pokazac jak ona teraz wygląda?
noemi 00:34, 08 sty 2013

Marzenko wysłałam Ci maila

Gabisiu postaram się to wykonać

Monia rozplenica rośnie u mnie 3 rok... słońce ma od 9 tej do 14 tej , na wiosnę sypnęłam jej azofoske z podlewaniem nie przesadzam, jak jest bardzo gorąco to podlewam co wieczór, a jak tak umiarkowanie ciepło to raz na jakiś czas ... jesienią i zimą nie podlewam . Teraz wygląda tak, związałam ją i mam nadzieję , że zdążyła się zadomowić w nowym miejscu ... przesadzałam ją jak kwitła, ponoć to niewkazane w tym okresie .

monteverde 00:38, 08 sty 2013

nawet związana ładnie wygląda
Madzenka 06:10, 08 sty 2013

Madziu nic nie dostałam puść sms jesli się chcesz wybrać, wiesz że ja mam 5 min do nich więc się do Ciebie mogę dostosować
A skoro nic w Psarach nie ma to dobrze, to kasy nei wydam. Jadę zobaczyć czy nie mają wyprzedaży jakichś donic... Grafitowych...
Bo jak chciejstwa do koszyka wsadziłam w naszym sklepie na A to mi. 1000 zł wyszło....więc siedzę i dumam jak moje chciejstwa ograniczyć....
Enya73 08:30, 08 sty 2013

Cóż to za cudowny sklep na A?
noemi 20:30, 08 sty 2013

agniecha973 napisał(a)
Magda dbasz o nas pozwalając nam zgapiać swoje inspiracje. Dzięki. Miło się oglądało. A jak tam dekoracje hiacyntowe i ciemiernikowe Ci wyszły na święta? Były? Masz fociszki?

Aga to moje hiacynty i mini storczyk - śliczny ( prezent od Irenki )

a tu hiacynt , który już przekwitł w ślicznej koneweczce ( prezent od Wieloszki ) ... dzisiaj uzupełniłam go o nową cebulkę

musisz wybaczyć, zdjęcia z lampą
noemi 21:34, 08 sty 2013

Obejrzałam chwilę temu Domo i Miejskiego Ogrodnika ... sposób na spatynowanie doniczki z terakoty, ... jogurt naturalny z kompostem wymieszać i posmarować mazidłem doniczkę , po upływie ok. 2 tygodni będzie pięknie zielona ... jak ktoś lubi... ja lubię

... w programie był do zagospodarowania ogród długi a wąski ... wysokie ligustry( szczepione na wysokości ok. 2 m) wyglądały podobnie do naszych wisienek umbra podsadzone były bambusami , które jak podrosną zakryją pień i mają dać złudzenie , że kule wiszą w powietrzu , fajne nie ? .... i były strzyżone bukszpany ...

baraga1904 21:39, 08 sty 2013

...ale szkoda że nie mam Domo... na "n" tego nie ma ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies