Dzięki za zestaw poradnikowy mam taki specjalny plik, do którego kopiuję wszystko odnośnie cebulowych - tak, będę dobrze przygotowana merytorycznie Tylko ciekawe jak będzie z praktyką...
Aga, gdzieś Ty była, kiedy Cię nie było??? To aż tak nas miałaś dość po zjeździe, że do tej pory siły regenerowałaś? Mam nadzieję, ze wróciłaś na stałe !
BAAAAARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM RAZEM I KAŻDEMU Z OSOBNA, ŻE O MNIE PAMIĘTACIE I ZAGLĄDACIE! Sebek, Bogdziu, Aniu asc, Noemi, Jolka, JulkAd, Madżenka, Mira, Anita(enya), Irenko, Aga_pe, Gosiak, Evchen, Moniko, Domi, Ewa.... - mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam - dzięki za kwiatuchy i życzenia i dobre słowo i pozytywne słoneczne fluidy
Chandra minęła, to kręgosłup wysiadł - przecież coś się musi dziać...
Buziole dla Was!
Syla, wykopki u Ciebie jak pod SkyTower, ale na pewno będzie piękniej! Pozdrawiam i powodzenia! Czekam na dalszy ciąg reality show (to będzie pierwsze, jakie w życiu obejrzę )
Monika fantastycznie to wyszło! A że kwadraty i prostokąty to również moje klimaty pozwolę sobie skopiować Właśnie mnie natchnęłaś, albo raczej utwierdziłaś w przekonaniu, że wrzosy tak na kwadratowo będą dobrze wyglądać Biję się z tą myślą już ze dwa tygodnie, a tu proszę!
Ten mój perukowiec ma właśnie takie małe liście i nie wygląda zbyt dorodnie. Mam nadzieję, że po tym przycięciu znormalnieje i zacznie przypominać inne perukowce.
Wysłałam Ci sms w sprawie wiśni i już myślałam, że.......... zrezygnowałaś
Na razie poszło na "zobaczymy" bo brzóz nie dowieźli, może we wtorek będą...
Bożenko, jutro jadę i zaraz tę żurawkę przesadzę. Mam nadzieję że będzie dobrze. U nas pięknie popadało.
Do przymrozków sporo czasu to na pewno się ukorzeni. U mnie też wczoraj spadło sporo deszczu.Dobrze by było żeby były grzyby.Miłego dnia Bożenko .
U nas popadało aż nadto I grzyby podobno są! Nawet w telewizji mówili . To już w weekend w dolnośląskich borach tłumy będą za grzybami biegać Ale co tam, ja też zamierzam
Poczytałam i jestem na bieżąco. Pozdrawiam Bogdziu
Agnieszko co tam tłumy, nie zważaj na nie i pędz po te grzyby. U mnie nie było ich w tamtym roku wogóle i jeszcze rok wczesniej też nie to już tak za nimi tesknię że jak w tym roku nie będzie to gdzies w świat pojadę szukac ale raczej nie w Twoje strony tylko w białostockie bo tam mam u kogo się zatrzymac, a jak mnie w Twoim lesie nie będzie to Twoje szanse nazbierania duzej ilości są pokaźne . I nie zapomnij zdjęc zrobic i pokazac. Ja będę na pewno zazdrościc choc to brzydko jest. Pozdrawiam serdecznie.
Aga ja też mam lekką chandrę z powodu deszczu i zimna Tak już chyba mają ogrodniczki, że gdy się ochładza spada nam energia.... Ale od jutra ma być słonecznie i ciepło. W weekend będzie można jeszcze promieniami słonecznymi się nacieszyć
Marzenko, Ty i chandra? Nieeee.... za bardzo niedobrana para A dziś już słonko świeci i od razu humory lepsze Jak oni wytrzymują w tej Anglii ciągle deszcz i mgły...?
Bożenko, jutro jadę i zaraz tę żurawkę przesadzę. Mam nadzieję że będzie dobrze. U nas pięknie popadało.
Do przymrozków sporo czasu to na pewno się ukorzeni. U mnie też wczoraj spadło sporo deszczu.Dobrze by było żeby były grzyby.Miłego dnia Bożenko .
U nas popadało aż nadto I grzyby podobno są! Nawet w telewizji mówili . To już w weekend w dolnośląskich borach tłumy będą za grzybami biegać Ale co tam, ja też zamierzam
Poczytałam i jestem na bieżąco. Pozdrawiam Bogdziu
Aga ja też mam lekką chandrę z powodu deszczu i zimna Tak już chyba mają ogrodniczki, że gdy się ochładza spada nam energia.... Ale od jutra ma być słonecznie i ciepło. W weekend będzie można jeszcze promieniami słonecznymi się nacieszyć
Marzenko, Ty i chandra? Nieeee.... za bardzo niedobrana para A dziś już słonko świeci i od razu humory lepsze Jak oni wytrzymują w tej Anglii ciągle deszcz i mgły...?
Aga, ten kamień we wjeżdzie, co to dokładnie jest? Muszę kupić na wjazd i Twój mi się podoba.
Monika to jakiś najzwyklejszy tłuczeń granitowy (gramatura 10-30 - jak mówią fachowcy, co oznacza że kamyki mają rozm.10-30cm, nie wiem tylko jak słowo "gramatura" ma się do centymetrów ).