Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

JulkAd 19:48, 17 wrz 2012

Dla mnie bomba ta kwadratowa skarpeta, już myślę gdzie u mnie takie cosik zrobić...jakie odległości masz między wrzosami?
Borbetka 07:49, 18 wrz 2012

Moniko, u Ciebie bardzo pasuje takie nasadzenie. Trzymaj się kwadratów !
kwiatholandii 07:50, 18 wrz 2012

Dziewczyny cieszę się, że się podoba Dziś mam zamiar przenieść kolejne jak się uda Robimy resztę prac na zewnątrz przed zimą. Kończymy miejsce na śmietnik i budujemy skład na drewno. Wymyśliłam sobie, że nie będzie drewniany tylko metalowy z drewnianymi wstawkami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Oby się udało, bo M cisnęłam na ten projekt w tym stylu. Drewno przyjechało i czeka spokojnie na domek W tym miejscu na wiosnę będziemy robili warzywniak

Szałwia omszona ponownie kwitnie

kwiatholandii 07:56, 18 wrz 2012

Borbetka napisał(a)
Moniko, u Ciebie bardzo pasuje takie nasadzenie. Trzymaj się kwadratów !

Borbetko, też teraz tak myślę i postanowiłam już za dużo nie zmieniać w tym roku, bo idę w złym kierunku i pogubiłam się. Zaczyna być jak ja to mówię "kizi mizi". Przez zimę dojrzeję i wtedy coś wymyślę.

ps Moja droga, wakacje się skończyły, a my zamiast kawy to chyba na grzyby się wybierzemy. Na privie masz mój nr i teraz już nie odpuszczę. Zapraszam na kawkę. A może wybierzemy się do jakiejś kafejki uroczej
kwiatholandii 08:06, 18 wrz 2012

Zapomniałam pokazać Wam bukszpanów od Cioci

Wieloszka 08:25, 18 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Julito, właśnie dziś zaczęłam przesadzać. Nie wiem czy to do końca to, ale jest lepiej niż było.

Monika fantastycznie to wyszło! A że kwadraty i prostokąty to również moje klimaty pozwolę sobie skopiować Właśnie mnie natchnęłaś, albo raczej utwierdziłaś w przekonaniu, że wrzosy tak na kwadratowo będą dobrze wyglądać Biję się z tą myślą już ze dwa tygodnie, a tu proszę!
kwiatholandii 08:42, 18 wrz 2012

Aga, fajnie, że się Tobie podoba. Właśnie jak zaglądam do Ciebie zawszę idę w dobrą stronę i nie robię za dużego buszu
Sebek 08:53, 18 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
chyba, że taką górkę sobie zrobieę

Łaaaaaał - no i to się nazywa wrzosowisko! Ale Twoje też świetne
Domi 08:58, 18 wrz 2012

Tak Dziewczyny, róbcie kwadraty i proste linie, bo one wyglądają bosko. Jak ja żałuję, że mam fale Dunaju, a nie tak geometrycznie jak Wy! Moniko, "skarpeta" pod brzozą super. Przygotuj się jednak na lecące na wrzosy liście, które trzeba będzie ręcznie lub odkurzaczem usuwać, bo grabiami się nie uda.
Evchen 09:52, 18 wrz 2012

Domi napisał(a)
Tak Dziewczyny, róbcie kwadraty i proste linie, bo one wyglądają bosko. Jak ja żałuję, że mam fale Dunaju, a nie tak geometrycznie jak Wy! Moniko, "skarpeta" pod brzozą super. Przygotuj się jednak na lecące na wrzosy liście, które trzeba będzie ręcznie lub odkurzaczem usuwać, bo grabiami się nie uda.

Domi, u mnie same fale i nie powiem kto mnie na nie skusił.. Madżenka
Miałam chorobę morską, ale Madżenka rzuciła koło ratunkowe I mam kółka i fale