No ja nie mogę mp, wypominać mi, źe starszą jestem..... dobrze że siostrą dodałaś potworze
Ja już miejsca w samochodzie na Gardenię dla Was zarezerowalam jestem kierowcą a dziewczyny zabawiają mnie rozmowa , ale będzie przyjemnie
A co do kluczy i porannego powrotu z Gardenii to powiem tylko, że ja kluczy od domu od dwóch lat nie mam to czy nad ranem czy wieczorem wrócę i tak M mnie musi wpuścić
Ja będę wredna, ale lubię jak chorujesz , tyle postów mialam do nadrobienia jak za dawnych czasów
Jestem pod wrażeniem perfekcyjnej osłony dla magnoli, powiem Ci,że ta konstrukcja z kno-how inżynieryjnym nawet mnie nie zdziwiła chyba musowa musze skopiować w przyszlym roku bo ta zima lekka
Heloł!!! gdzieżeś Ty była kobieto? Kulę ziemnską okrążyłaś?
Czas planowac zmiany A wiesz, że w trakcie porządków przedświątecznych plan Twojego ogrodu znalazlam?
Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....
Madżenko, telepatia jakaś Szukałam ostatnio na GAPie inspiracji do mojego brzozowego zakątka i dokładnie ten sam ogród mnie zachwycił!!! Będę zatem zGAPiać, tylko u mnie będzie wersja dla ubogich mniej bukszpanów, a więcej takich poczochranych cisów (mam do przesadzenia) i oprócz host więcej traw i kwitnących fioletowo-biało kfiatków. Co o tym myślisz?
Pieknie będzie. Te brzozy z kulam są cudowne! Jak rozrysujesz to pokaż co planujesz
Wiem, wiem.Za 3 tygodnie mam urodziny więc wielką tapetę kaloszy na kompie wkleję, żeby sie M domyślił. Wilk syty i BUKSZPAN cały
dobry pomysł. Musze sobie na imieniny taką tapete na kompie zrobić
To rewelacyjny pomysł!! Ja do tej pory na pulpicie miałam zdjęcie córci i M myśli, że i do szczęścia nic więcej nie potrzeba I go rozczaruję.... Och co ja bym zrobiła bez Ogrodowiska...nie dość,że pomysły do ogrodu to jeszcze na eMów
Podczytuję........ ale oszczędzam się czasowo...... ale te brzózki i kulki..... podobają mi się też
Że też spotkanie nie jest w okresie kopania bukszpanów..a będę chyba większym autem... bo nas 5 jedzie razem
Aniu trzeba ciś pomyśleć!!! jakieś zlecenie z Wroclawia i wiyta u mnie.???
A ja siem próbujem kiełbas na ognisko doliczyć i nie mogę... I litrów cytrynówki
Alina
Ania Asc
Ania synowa przyszła
Maciek
Iza
Irenka
Finka a Marcin?
Madżenka i M
Anieszka (? Nocleg zarezerowała ale się prosze o potwierdzenie ) z ????
Gaby3003
Iza ta ceglana ściana im bardziej na nią patrzę tym bardziej mi się podoba. Wygooglamy jakieś inspiracje ceglane
Skoro pisze że przedogródek i widzę dąb bielony (oj pamiętny czas olejowania) doczekac się planów nie mogę
Adam dostal piłę na gwiazdkę i imieniny..... Chyba był szczęśliwy
Danusia: Irenka ! dawaj, będziemy ciachać ! Irenka: eee. może nie, bo sobie krzywdę tym zrobię....
Danusia: to może ktoś inny chętny?
Danusia: ok, kazał pan, musiał sam, pokażę wam jak się to robi...tylko mi tu się nie kręcić...
Danusia: o! nagle wszyscy się znaleźli !!! Za późno ! To moje zabawki !
Danusia: to pokażę wam cięcie z przytupem...cykajcie fotki
Irenka: chyba się jednak zdecyduję....hmmm
Irenka: hehe Danusia, skrzywiłaś nożyce !!! to ja rezygnuję... Danusia: kto mi tu czary rzucił na moje nożyce???!!!
Witek: o Danusia, to tutaj się tak skrzywiły, na tym małym listku ! Danusia: cholera! faktycznie... Irenka: ?
Witek: no i co najlepszego narobiłaś? Irenka: ja? to nie ja ! eee...mnie boli głowa... Danusia: cicho, tam, spróbuję od drugiej strony na tym liściu, to może je wyprostuję...
Irenka: no, dalej, niech się uda, a co jeśli nie?
Danusia: oh, nie martwcie się, to przyklepiemy tą łopatką... Madżenka: obyś miała rację...
Madżenka: no i się udało ! wypijmy za to !!!!
Marta, super!
Wiedziałam, że warto tu zajrzeć przed spaniem