Ale co się Sebek smuci?...przecież to najlepsza koleżanka forumowa, a płeć męska na forum ogrodniczym nie ma nic wspólnego z płcią męską ..., o którą tu się czasami zamartwiamy...no koleżanki potwierdzą, że tu o męską patologię chodzi, a nie o Sebka
Ale co się Sebek smuci?...przecież to najlepsza koleżanka forumowa, a płeć męska na forum ogrodniczym nie ma nic wspólnego z płcią męską ..., o którą tu się czasami zamartwiamy...no koleżanki potwierdzą, że tu o męską patologię chodzi, a nie o Sebka
a propo hortensji mam na zawieszce napisane h.paniculata grandiflora a na metce z doniczki hortensja ak ogrodowa? to w końcu ogrodowa czy bukietowa kto powie?
Zawieszka powinna się zgadzać, bo naklejka raczej była ze szkółki. Zobaczysz jak zakwitnie
tzn jak to poznam? już coś się tam dzieje, może wstawie jutro fotki?
To widać po kształcie kwiatów. Jeśli kwiatostany są "stożkowate" to masz bukietową
a propo hortensji mam na zawieszce napisane h.paniculata grandiflora a na metce z doniczki hortensja ak ogrodowa? to w końcu ogrodowa czy bukietowa kto powie?
Zawieszka powinna się zgadzać, bo naklejka raczej była ze szkółki. Zobaczysz jak zakwitnie
tzn jak to poznam? już coś się tam dzieje, może wstawie jutro fotki?
To jest najlepszy pomysł, chociaż na plażę się nie wybieram - bo nie lubię leżeć nawet w ogrodzie kawy nie potrafię wypić w spokoju, jadę zwiedzać jaskinie i takie tam , może wpadniemy do Pragi a właśnie , są tam jakieś fajne ogrody ?
ja jak jestem na wakacjach cały czas mysle o ogrodzie ile chwastów i trawy wyrosnie i znowu bedzie przcowac na podwujnych obrotach
Oj tam - myśl o milszych rzeczach - ja jak wróciłem w zeszłym roku z wczasów, to stwierdziłem, że ogród musiał ode mnie odpocząć - wyglądał o wiele lepiej Tylko trawnik miał kilkanaście cm