Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:52, 03 sty 2013

Do góry
Ja dzisiaj energii dostałam jak przeczytałm, że wiosna w tym roku wybuchnie w marcu Już się doczekac wiosennychnprac nie mogę. W tym roku wreszcie na smaczki ogrodowe będzie czas i nadawanie formy Och jak się cieszę i doczekać się kolejnych inspiracji z Essen nie mogę
buziam i życzę rychłej wiosny
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:48, 03 sty 2013

Do góry
Joanka napisał(a)
Madżenka...... ja zapomniałam, że jeszcze nie mogę sportów uprawiać. Przez co najmniej pół roku oszczędny tryb życia, jeszcze bym jakie organy na stoku pogubiła i co wtedy?

Joasia pozbieramy nie martw się, obstawę Twoich tyłów zrobimy coby się nic nie zgubiło
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:47, 03 sty 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Witam pięknie
Bardzom ciekawa tych donic z mini żywopłocikami
Bukszpanowa maniaczko

A ja już takie robiłam, pochwalę się

Danusiu a gdzie można podejrzeć takie realizacje?
Planujemy skopiować Twoje donice z ogrodu z lustrem
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:46, 03 sty 2013

Do góry
Iza musimy Ci kijki do wstawania poźyczyć i ćwicz wstawanie boczkiem

A jakie moja Dobra Kobieto masz wiosenne plany ogrodowe? Czy listę nam zapodasz? Bo już pełne zbrojenie do wiosny następuje!!! Wiosna w tym roku szybko przyjdzie i musowo już plany czynić !

http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnoslaskie/wroclaw/sezonowa
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:45, 03 sty 2013

Do góry
Joanka napisał(a)
Madżenka...... ja zapomniałam, że jeszcze nie mogę sportów uprawiać. Przez co najmniej pół roku oszczędny tryb życia, jeszcze bym jakie organy na stoku pogubiła i co wtedy?
przez ciebie poplułem monitor Wyobraziłem sobie jak gubisz organy na nartach
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:42, 03 sty 2013

Do góry
Ogród niby nowoczesny ale... 22:39, 03 sty 2013

Do góry
Czytałam o planowanych zmianach z kostką u Ciebie? Gdzie wydlłubiesz i po co?
Ogród niby nowoczesny ale... 22:39, 03 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)
taaa....
zamiast wrócić do pracy to dalej brykam po forum...bo ja wiem czy warto te 30 minut pracowac??

Ale tez jestem z siebie dumna bo od 8.00 cieżko pracowałam )
I nawet udawałam, że nie widzę maili z informacją o nowych wątkach i artykułach...Znaczy się widziałam ale nie dałam się skusić )

Magda to dzielna byłaś Ja w pracy w ogóle nie wchodze n ogrodowisko...bo monitoring aktywności w necie mamy . I po drugie jak bym weszła to bym nie wyszła i nie byłoby na nowe donice....
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:36, 03 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Madżęnka ...

ale ja nic nie pomięszałam ... ??? ... to następny piątek ... prawda ???

Prawda...szczera prawda...wyluzuj i nie stresuj się Izo '

Madzia jak dobrze,że czuwasz
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:35, 03 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Witam pięknie
Bukszpanowa maniaczko

Zeta no to dla Ciebie tu popatrz na donice z bukszpanami, huntery i leżaki teakowe!!! I jak tu patrzeć na Hanne skoro dla ogrodniczki takie cuda

Neeeeeee noooooo rozwaliłaś mnie a u mnie takie donice stoją puste od zeszłego roku ......dostałam i plana na nie ńie miałam ......dziewczyno co ty masz za oko aja te zdjęcia widziałam kiedyś ......a bukszpany mi umknęły .....no donice tyż....

Ja też te zdjęcia widziałm, to Noemi mi palcem pokazała Noemi kofam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:34, 03 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Madziu dobrze doczytałaś.... Ale mimo, że bukszpanów sprzed ogrodzenia nikt nie ukradł, to wszystkie psy na spacerze sobie na nich pisuar robią......I gdy mój Tytus wychodzi na spacer nie może się od nich odczepić Położyłam duże kamienie aby odciągnąć od nich uwagę ale muszę coś z tym zrobić

No właśnie... u mnie choineczki dwie też są wiecznie przez psiaki atakowane...te przed ogródkiem..

No właśnie i co robić??? Jak żyć? Gdzie milosierdzie?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:34, 03 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżęnka ...

ale ja nic nie pomięszałam ... ??? ... to następny piątek ... prawda ???

Iza nic nie pomieszalaś W ten weekend mam niemal w tym samym miejscu imprezkę w innym gronie i miałam szusować szu szu na nartach...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:51, 03 sty 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Kasia co ty wątku organizacyjnego nie czytasz ??? decyzja i jedziesz )) ... Madżenka kiełbasę liczy ... więc jeszcze pora

najtrudniejsza ta decyzja
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:25, 03 sty 2013

Do góry
Iza ja się właśnie śmieję , że mnie w ogóle Hanka nie interesuje dwa dni leżaczki szukalam, ale ceny masakryczne ....

Tę inspiracje zlalazła Madzia Noemi i teraz czaimy się na donice. W przyszłym tygodniu takie upatrzone oblookam na delgacji i dam cynk

A ja zaraz musze zmykać bo:
A) muszę się spakować
B) zrobić na jutro prezentację dla zarządu
C) poskładać pranie

Zatem wrócę przed snem Jeszcze tylko zerknę na wątek o nartach
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:22, 03 sty 2013

Do góry
Joaska napisał(a)

Joaska. - gdzie Ty się zawieruszyłaś?Długo Cię nie było Buziam i zyczenia składam
.....

Ano troche mnie nie było!
A bo zachciało nam się zmian i się przeprowadziliśmy
remont musieliśmy w nowym lokum zrobic i to wszystko w jeden miesiąc
A aktualnie nie internetowa jestem ... tyle co w pracy uda mi sie na minutkę zalogować ... albo i wcale
Ale za to będę miała w tym roku własny ogródek!!! (choc na wynajętym)
Będzie się działo!!!
Pozdrawiam

Oj będzie się działo :

Do góry
irena_milek napisał(a)

Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....

contemporary contemplation nagroda na Hampton Court Palace Flower

Hosty między kulami super wyglądają, ale jak ciąć kule tak ciasno obsadzone roślinami z kruchymi łodygami? Nie ma gdzie nóżek wcisnąć, żeby równowagę złapać przy kulkowaniu.

też obejrzałam to cudo, warte kopiowania
Marzenko pozdrawiam, widzę że humor, pomysły cię nie opuszczają, podziwiam szczerze

Irenko odpoczęłam między świętami i Nowym Rokiem a terazod rząd dwa szalone weekendy w górach Gdyby nie ta noga to bym chyba odleciała .

Do góry
irena_milek napisał(a)

Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....

contemporary contemplation nagroda na Hampton Court Palace Flower

Hosty między kulami super wyglądają, ale jak ciąć kule tak ciasno obsadzone roślinami z kruchymi łodygami? Nie ma gdzie nóżek wcisnąć, żeby równowagę złapać przy kulkowaniu.

też obejrzałam to cudo, warte kopiowania
Marzenko pozdrawiam, widzę że humor, pomysły cię nie opuszczają, podziwiam szczerze

Irenko odpoczęłam między świętami i Nowym Rokiem a terazod rząd dwa szalone weekendy w górach Gdyby nie ta noga to bym chyba odleciała .
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:20, 03 sty 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Madzenko czy możesz ujawnić w ścisłym sekrecie jakieś namiary na tą fabryczkę bukszpanów ?? bo jak to jeszcze jest za Wrocławiem patrząc od mojej - Katowic - strony to już zrobię pass ale może jest przed ???

To nie jest żadna tajemnica. Zapraszam wiosną ok 15 marca, zadzownię dowiem się od kiedy kopią i jaka aktualna cena.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:19, 03 sty 2013

Do góry
paola1a napisał(a)
Czy mogłabym zapytać gdzie kupiłaś swoją trawę Vertigo? Bo przeglądam sklepy ale nigdzie na nią nie trafiłam. I przy okazji co miałaś pod nią posadzone - takie fajne zielone poduchy ( chciałam wstawić Twoje zdjęcie z poprzedniego wątku ale coś mi nie wyszło) Będę Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź

Paola - vertigo kupiłam w naszym Zielonym centrum w Psarach a potem dokupiłam w maju w Obi. Nie zamawiałam jej w necie. Pod vertigo te zielone poduchy to różne odmiany hebe. Niestey już ja przymroziło i chyba będzie po raz kolejny wymiana wiosną.... Ale bardzo mi się podoba hebe i co roku będę ją sadzić
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:17, 03 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)
Witam pięknie
Bukszpanowa maniaczko

Zeta no to dla Ciebie tu popatrz na donice z bukszpanami, huntery i leżaki teakowe!!! I jak tu patrzeć na Hanne skoro dla ogrodniczki takie cuda
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies