Czy mogłabym zapytać gdzie kupiłaś swoją trawę Vertigo? Bo przeglądam sklepy ale nigdzie na nią nie trafiłam. I przy okazji co miałaś pod nią posadzone - takie fajne zielone poduchy ( chciałam wstawić Twoje zdjęcie z poprzedniego wątku ale coś mi nie wyszło) Będę Ci bardzo wdzięczna za odpowiedź
Paola - vertigo kupiłam w naszym Zielonym centrum w Psarach a potem dokupiłam w maju w Obi. Nie zamawiałam jej w necie. Pod vertigo te zielone poduchy to różne odmiany hebe. Niestey już ja przymroziło i chyba będzie po raz kolejny wymiana wiosną.... Ale bardzo mi się podoba hebe i co roku będę ją sadzić
Jak Wam się podoba .... Danusiu nie wywalaj linka plizzz bo ja się w tym ogrodzie zakochalam ...
Taki kolor drewna miał być na mojej elewacji a jest jajecznica....
Hosty między kulami super wyglądają, ale jak ciąć kule tak ciasno obsadzone roślinami z kruchymi łodygami? Nie ma gdzie nóżek wcisnąć, żeby równowagę złapać przy kulkowaniu.
też obejrzałam to cudo, warte kopiowania
Marzenko pozdrawiam, widzę że humor, pomysły cię nie opuszczają, podziwiam szczerze
Irenko odpoczęłam między świętami i Nowym Rokiem a terazod rząd dwa szalone weekendy w górach Gdyby nie ta noga to bym chyba odleciała .
Joaska. - gdzie Ty się zawieruszyłaś?Długo Cię nie było Buziam i zyczenia składam
.....
Ano troche mnie nie było!
A bo zachciało nam się zmian i się przeprowadziliśmy
remont musieliśmy w nowym lokum zrobic i to wszystko w jeden miesiąc
A aktualnie nie internetowa jestem ... tyle co w pracy uda mi sie na minutkę zalogować ... albo i wcale
Ale za to będę miała w tym roku własny ogródek!!! (choc na wynajętym)
Będzie się działo!!!
Pozdrawiam