Właśnie tak lubię, nie whymuszone bytowanie, warunki polowe najwyraźniej są akceptowane!
Całuski i pozdrówka! Warsztat malarski rozłożony i treningi odchodzą aż mi miło przed ekranem!
Mam jeszcze prośbę czy to normalne, że jak jest plamistość liści to liście żółkną, poszłam dziś opryskać topsinem , po Gwaranta i Guliwera muszę skoczyć do specjalistycznego sklepu (Topisn miałam w domu), wklejam zdjęcie poglądowe , mokre liście to Topisn, a może ona za blisko posadzona sosny ?
Trawnik nie wygląda aż tak tragicznie, jak piszesz. A przynajmniej na tych zdjęciach i trawę to ja tu widzę jednak.
Jeśli są chwasty dwuliścienne, to stosuj Chwastox wtedy pozostanie trawa.
Posyp żyzną ziemią, nasionami, przegrab lekko i jeszcze bym dała nawóz interwencyjny, szybko działający i lanie wody. Powinna się zazielenić, że będziesz narzekał na koszenie.
Ja mogę poczekac, jak nie w tym roku to w przyszłym , może bedą nasionka bo sliczna jest. Mam nasiona innej która u mnie rosnie ale nie znalazłam jej zdjecia , jakbys chciała moge wysłac ale Twoja ładniejsza.
Natalko, piękne kamyczki wymalowałaś! Takie kolory lubię: błękitny i różowy! Trenuj najpierw samo malowanie kamyczków, a jak wyschną to można potem i wzorki!
Dziękuję Violetko, za chwilkę na uśmiech! Szczegółlmie ta łapka z kolorkiem, i ten piękny uśmiech! Cudowna fotka! Ale jakże by miała taka nie być, jak modelka urocza!
Buziaczki dla obydwu krasnalek! Piękne te moje \wnusie nowonabyte!