Haniu widzę że masz dzielżan. On się rozrasta od korzenia czy wysiewa? Mam go pierwszy rok i nie wiem czy przycinać przekwitnięte kwiatostany czy zostawić.
W Twoim ogrodzie mogłabym poleniuchować bo te widoki działają na mnie kojąco, dużo zieleni i kolorowe akcenty, suuuper!
A na tym zdjęciu jest tak jak planuję w naszym kąciku biesiadnym. Normalnie , co mam w glowie to widzę "na żywo". Jeszcze mysle czy posadzić buksik czy cis.
Różane dziewczyny... mam dwie takie pergolki i chciałabym dobrać do nich róże.Tylko nie mam pojęcia jakie kupić aby na tym dobrze wyglądały... Chciałabym białe ...najlepiej powtarzające kwitnienie. Możecie coś podpowiedzieć?Będę wdzięczna za pomoc w wyborze
Dziękuję za zdjęcia śliw Pisardii. Faktycznie rosną szybko. Cały czas jeszcze się się zastanawiam którą wersję wybrać - tradycyjną czy na pniu....
Jestem pod wrażeniem Twojego ogrodu i nakładu prac, które wykonujesz. Brawo Ty!!
tez fajny pomysł, mozna kostkę z cisa lub bukszpanu zrobić, moze nawet mniejszy ten kwadrat, 1,5x1,5?
a Ty teraz chcesz linie rabat ustalać bez nasadzeń narazie bo obrzeża chcesz porobić?
Aniu dziękuję mam kawałeczek dla Ciebie tak się objadłam że z córcią rundkę rowerkiem robiłam ....pierwszy raz z boczkiem zrobiłam no i dla mnie za ciężka była jednak