Wiem że brak rozrywek boli ale zobacz za okno, wiele oddało by Ci kino, teatr i wakacje za takie widoki jak u Ciebie Mały nosek do góry
Ja dopiero wracam z żagli więc pelna energii ogrodu jeszcze nie widziałam co to za piekna filoetowa róża ? Wszystkie fotki z Twojego ogrodu są piękne
Wiecie co? Jeszcze Was pomęczę bylinówką Ale tym razem... od początku - czyli wracamy się do roku 2010 Przypatrzcie się na siatkę, będzie dobrym odnośnikiem Kwiecień/ maj 2012 - rabata zwie się Caritas. Wszystko co kupiłem i co ktoś miał w nadmiarze bądź też nie ląduje tutaj (pozdrawiam darczyńców ). Rabaty się przekopały - po trawniku zostaje tylko ścieżka.
Wiem ze czasu necie masz ale za piękne fotki dziękuję
Byłam po oglądałem przeczytałam po podziwiam i buziaki zostawiam
Piękno jest pojęciem względnym .. dużo mam do poprawy.. problem jest tylko jeden.. gdzie dać to co mi nie pasuje, a szkoda wyciepać???
Dzięki. U mnie chyba hortki są jakieś zmutowane, mimo cięcia nad pierwszym oczkiem porosly wielkie krzaczory i czosnki były mało widoczne. Mus w następnym roku przyoszczedzic na grobowce z pokrzyw to może nie będą tak szaleć i czosnki będzie można zobaczyc
Cudne te Twoje widoki, te hortensje na tle powojnika, cudnie. Rabata letnia czy ciepła też zachwyca, podobają mi się połączenia dalii z innymi kwiatami Pozdrawiam
Lotosa widziałem na żywo u cb i robi wrażenie ogród kwitnący i ładny jak zawsze podziwiam co jestem przejazdowo, ok zmykam do roboty miłego dnia
Ania pokazałam u siebie zdjecie z drugiego kwitnienia floksa