Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Mysza 23:09, 15 sie 2016

MirellaB napisał(a)
A ja jeszcze takich leżaków nie mam
Oby pogoda dopisała do leżakowania

Mirelko musisz kupić leżak.Ja wzięłam jeden na próbę i wiem, że trzeba dokupić.No raczej nie w tym sezonie, bo w czwartek się widzimy tak????
Gardener27 20:56, 16 sie 2016

Zakup bardzo fajny Mam u siebie podobne leżaki ale trzeba je impregnować olejem co sezon jeśli stoją pod chmurką by jak najdłużej służyły
Rabat przy basenie wyszła genialnie !!!
Agatek 08:22, 17 sie 2016

Wszystko mi się bardzo podoba
nie masz na co narzekać, jest ślicznie
Donia72 13:30, 17 sie 2016

Zebrać Ci nasionka tych ciemniejszych kosmosów?
ryska 19:13, 17 sie 2016

Pięknie w Twoim świecie, pozdrowionka
Izka 20:25, 17 sie 2016

Ogród bajeczny, fajnie dobrane kompozycje
Chcę u siebie posadzić rozchodnika i szukam inspiracji jak również dobrej odmiany, czy możesz zdradzić co to za odmiana rozchodnika , będą wdzięczna za odpowiedz.
pozdrawiam
Iza
mar_za 19:58, 18 sie 2016

Twój ogród miło się ogląda
Jest w nim jakaś spójność. Przeczytałam, w którymś poście, że brakuje Ci cierpliwości, a ja jak patrzę na te Twoje skończone rabaty to myślę to samo...Bosze kiedy ja coś takiego osiągnę
Mysza 08:52, 19 sie 2016

Przemku leżak się sprawdza, i ma być ciepło więc będzie wykorzystany
Tego olejowania się trochę obawiałam, ale co tam.

Agatko buźka za miłe słowa.

Doniu jeśli nie będzie to problemem to chętnie bym skorzystała z tej propozycjiNapiszę na PV.Dziękuję

Renatko miło mi słuchać takich pochwał.Muszę zajrzeć do Ciebie

Iza witaj w moim ogrodzie
Rozchodnik widoczny na zdjęciu był kupiony przypadkowo w markecie.Brałam go bez przekonania a jest fajny.Niestety nie miał nazwy.Przy brzozach są Matrony i mają ładny intensywny kolorek.Cofnij się kilka stron.
Pozdrawiam.

Marzenko uwielbiam Twoje drzewa blisko tarasuTym bardziej dziękuję za miłe słowa, bo uwielbiam klimat w Twoim ogrodzie.
MirellaB 14:41, 20 sie 2016

Hej
Dziękuję za mile spędzony czas i za odwiedziny
Rób już listę na przyszły sezon. Poszalejemy zakupowo
Gosia, a może u S dostaniesz rozplenice. W zeszłym roku o tej porze roku u nich kupowałam po 8,10 zł kwitnące kilkoma pałkami. Albo jak Ci się nie spieszy to poczekaj do przyszłego roku. Widziałaś moje w przedogródku jak wyglądają ładnie - duże. To są te kupowane w maju.
Mysza 21:01, 20 sie 2016

MirellaB napisał(a)
Hej
Dziękuję za mile spędzony czas i za odwiedziny
Rób już listę na przyszły sezon. Poszalejemy zakupowo
Gosia, a może u S dostaniesz rozplenice. W zeszłym roku o tej porze roku u nich kupowałam po 8,10 zł kwitnące kilkoma pałkami. Albo jak Ci się nie spieszy to poczekaj do przyszłego roku. Widziałaś moje w przedogródku jak wyglądają ładnie - duże. To są te kupowane w maju.

Mirelko cała przyjemność po mojej stronie
Byłam dzisiaj u S.niestety rozplenice po 25zł
Kupiłam 1 szt.Praire Fire( więcej nie było). Udało mi się kupić roślinki do domu.Dziwne uczucie gdy się nie kupuje roślin do ogrodu.
Wzięłam też czosnki i tulipanki do sadzenia