Malinki zaczynają Kalarepki smaczne i delikatne w smaku. Pomidorki wreszcie niedługo będą kwitnąć. Chryzantemy od Gosi z Widokiem na Lanckoronę ładnie rosną
Pashmina...poprostu ją uwielbiam
Hanne
Artemis, piękny ma kwiat ale jej śmiecenie w moich oczach ją dyskwalifikuje. więcej takich róż nie chcę..powoli chodzi mi po głowie rabata biało-niebiesko-szara i wrzuce ją tam gdzieś na tyły zeby nie było widać bałaganu
krajobraz po burzy
Munstead Wood leży, Baronessa też..
Louis Odier jakby trochę odżył po oprysku chemią ale to i tak najmniej kwitnące moje róże.
Maria Teresa
Przydało by sie jakieś zdjęcie wkleić, ale nic nie mam aktualnego
Tylko takie po wyplewieniu irgi " strzeliłam". Brakuje najwyższego piętra (z tyłu), bo jeszcze derenie Elegantissima są malutkie.
Toszka wysłałam PW
Mam 5 cisów takich, zerknij proszę może nadadzą się na stożki?
Mogę podsadzić je małymi które zostały z zywoplotu (Na pierwszym zdjęciu widać jeden z prawej strony mam ich około 15-20szt)
Zbyszku a u mnie lał od 21.00 do 10.00 rano a niebo nadal zaciągnięte mam już dość tego deszczu mogło by popadać spokojnie jak u Ciebie kwiaty tylko obrywają w upał był w ogrodzie szał różany a po deszczu dużo po opadalo aż mi szkoda tych kwiatów, a jaki był zapach Ruffleska Sparkling przed wieczorną ulewą