Szkoda, że kosmos u mnie tak w górę idzie, bo bardzo go lubię i chętnie bym go gdzieś wkomponowała. Ale nie tej wielkości
Dzięki Ewuś Mam apetyt na jeszcze parę róż, ale już donic mi brakuje
Mariatheresia stanowczo za mdła. Ją tylko jako siostrę Baronesse przytoczyłam Jestem baaardzo ciekawa na jakie się zdecydujesz
Dzisiaj o dziwo tylko rano pokropiło, całe szczęście Jest chłodno i wietrznie, tak więc na leżaczku sobie dziś mimo to nie poleżę. Wczoraj ścinałam przykwitnięte ożanki i nie zauważyłam trzmiela, i mnie użądlił. Rany, jaki to jest ból Całe szczęście cebula pomogła. Palec mam do dzisiaj spuchnięty.
Tak, piękna jest Jednak dla mnie każda moja róża jest piękna
Dzięki Aga Munstead jest chyba raczej oklepana Pół O. ją ma Ale masz rację, staram się wybierać dla siebie trochę inne róże Te donice też bardzo lubię
Danke
Kami, no naprawdę jestem maniaczką róż Gdybym miała więcej tych donic to też już by były zapełnione różami
Ewuś, jeszcze nic straconego Kup sobie na wiosnę jakieś ładne z gołym korzeniem do donicy i już
Podsyłam deszcz, dmucham mocno, może dojdzie
Róże w donicach mogą stać na dworze. Najlepiej przy ścianie domu od strony północnej, osłonięte od wiatru, donice na styropianie i owinięte matami kokosowymi. Moje tak stoją. Jak ma być większy mróz to dostają jeszcze czapeczki z worków jutowych