Pełen wypas, nie dość, że takie pyszności to jeszcze w ekskluzywnej oprawie.
Nie spotkałam takich słoików w żadnym sklepie, ale na necie widziałam, tylko drogie, 3l za około 60 zł.
Wieczorem eM już chciał kupić olej wtedy znowu mu o szarym powiedziałam, najpierw było kategorycznie nie, potem mu zdjecia pokazałam i coraz bardziej był na tak, aż w końcu ja się zaczęłam bać, że jak damy szary to już będzie definitywnie pożegnanie z masaranduba, efekt taki ze nic nie kupione
Jaka masz powierzchnie tarasu i ile tego Osmo kupujecie? Jedna warstwa starczylo żeby taki kolor osiagnac? Pierońsko drogi, wiec ilość ma znaczenie.
Dostałam w tamtym roku od znajomej sadzonki ale nie znam nazwy, mówiła że to ozdobne buraczki
Jednoroczne ale same się wysiały i sobie rosną, nawet przymrozki wiele im nie zaszkodziły, ah i podobno odstraszają krety... u mnie kretom wcale nie przeszkadzają
ja też pierwsze co robię codziennie to wchodzę na O
to jedyna chwila kiedy siedze sobie dłużej, spokojnie z dużą kawką
wstawiam zdjęcia, które zazwyczaj robię w pośpiechu, dumam nad ogrodem, nad tym co jest do zrobienia .......i potem zaczyna się dzień w którym chcę jak najwięcej zrobić
O Ty już dobrze jesteś przygotowana pod względem teoretycznym, chyba będę Cię molestować kiedyś o dokładne informacje.
A jak grubą tą warstwę podsypki zakładasz?
Jak wszystko u Ciebie i trzcinniki i Overdam wypasione, moje na pewno nie tak wysokie.
A ja wymyśliłam przed Overdam Perovską, a całkiem z przodu są berberysy Admiration - ich nie chciałabym ruszać, a nie wiem czy nie zepsują wszystkiego.