A teraz wiesz jaka powinna być kolejność prac, żeby wszystko było ok?
U mnie na "tym miejscu to jeszcze rośliny rosną, które trzeba przesadzić, więc tak szybko to nic tam się nie wydarzy
muszę chyba jeszcze wybrać trochę ziemi, bo jak dojdzie podsypka i płyty to bedzie za wysoko, póżniej chyba trzeba to dobrze ubić, podsypka ze żwiru i cementu, ugrabić ubić, poziom złapać, położyć płyty i zasypać szpary czymś, jeszcze nie wiem czym.
Overdam rośnie na bardzo wąskiej rabacie przy siatce, przed nim zmieścił się tylko carex montana ale to było nie planowane miejsce, traktuję je bardziej jako przechowalnik, ale podoba mi się jakby wsadzić coś między montany, takiego pośredniego to mogłoby zostać.
Jak wszystko u Ciebie i trzcinniki i Overdam wypasione, moje na pewno nie tak wysokie.
A ja wymyśliłam przed Overdam Perovską, a całkiem z przodu są berberysy Admiration - ich nie chciałabym ruszać, a nie wiem czy nie zepsują wszystkiego.
wow ale dobrze że umie się podnieść, grunt to żeby stał przecie
Iwona widzę że kostrzewe masz chyba taką jak ja, kiedy ja tniesz? Też ci się trochę sucha po kwitnienia zrobiła? Myślę ściąć swoją to może odbije znowu na taki żywy popielaty
Witaj. Jezusie, trzcinniki takie wielgaśne a je posadziłam pod olbrzymamy tujami, jak mi takie wyrosną, to je będę musiała eksmitować. Czymś je karmisz specjalnym? Rewelacja