Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:31, 20 gru 2012

Do góry
Izuś i jaki los kiecki???
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:29, 20 gru 2012

Do góry
Brrrrrrrrr zimno brrrrrr brrrrr brrrr
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:28, 20 gru 2012

Do góry
Irenko syrop sosnowy (Pini) kup w aptece lub sklepie i wymieszaj z pozostałymi składnikami
I pozdrawiam oczywista oczywistość !
Kondziowy Ogród :) 18:20, 20 gru 2012

Do góry
Z okazji totalnej odmiany gratki przesyłam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:15, 20 gru 2012

Do góry
Ewa - optymizm mi wrócił, keszcze jeden dzień i wolne!
Daneczka - buziakuję
Ania Asc. - do rooty mnie wozi M a odwożą inni ale krócej pracuję
Karola - brr nie pisz mi o tym na a...
Irenko - tylko nie bierz tego leku za dużo!!! Cieszę się, że noc bez kaszlu
Tess ja się przeprowadzę do Wawy jak będa min 4 linie metra
Kondzio - co taki radosny ?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 18:11, 20 gru 2012

Do góry
Sio z tymi kaloriami!
Ogród niby nowoczesny ale... 18:06, 20 gru 2012

Do góry
Magda70 napisał(a)

Cudowny ten wianek !!!

Sebuś dzięki ... ale to wszystko dzięki O!
Strasznie żałuję, że tak poźno tu wpadłam...ale szczęśliwa jestem, że wogóle dotarłam )

A ile się krygowałaś aby wątek założyć
Ogród w lesie 18:04, 20 gru 2012

Do góry
Oj cichutko tu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:01, 20 gru 2012

Do góry
Dzisiaj Podlasie królowało w TV
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:58, 20 gru 2012

Do góry
Aniu pokazuj wybpgibasy, jak to nie masz zakwasów? Jutro może będa?
Ogród Dominiki 17:19, 20 gru 2012

Do góry
Oj czekamy, czekamy
Igiełkowy ogródeczek 17:17, 20 gru 2012

Do góry
ewa004 napisał(a)
Gosiu wszystko piękne ,cudne ,śliczne ,zjawiskowe ,urocze,itd,itd
Normalnie szczena mi opadła
Jak ja mażę o takim ogrodzie
Gosiu od dzisiaj jestem Twoim stałym gościem ,na tej ławeczce zajmuję miejsce na stałe
A dekoracja na oknie śliczna

No nie wiem , ja wcześniej usiadłam na ławeczce jak Gosia się do nas dosiądzie to będzie ciasno
Igiełkowy ogródeczek 17:15, 20 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Hortensję MM mam też pierwszy rok, wieeeelkie kwiaty na małych łodygach ciekawa jestem czy i ile podrosną
Gdybyś sobie przypomniała jakim barwnikiem podkoloryzowałaś byłabym dozgonnie wdzięczna

Zapytam się jeszcze mojego M, ale coś czuję, że będzie ciężko, za pierwszym razem olejowali "fachowcy", którzy zakładali taras i to oni wybierali olej, a my tylko kolor, taras ma dużo wad, niektóre deski odstają,a "fachowcy" zniknęli, Jak coś się więcej dowiem dam znać. A coś z kolorem u ciebie nie tak, widziałam, że też masz ciemny, chcesz zmienić?

Mam troszkę za ciemny zimą wypłowieje, wiosną chcę go odświeżyć. Ale jak nie znajdziesz nie martw się
Roztoczańskie klimaty 17:12, 20 gru 2012

Do góry
Zeta jakże ja takie piekne obrazki lubię pozdrawiam
Wiem już z czym listwy nad kominkiem konweniują
Ogród do kwadratu 17:06, 20 gru 2012

Do góry
Chyba też muszę popierniczyć ogrodowiskowym zwyczajem
Ogród do kwadratu 17:06, 20 gru 2012

Do góry
stychaz napisał(a)

Kiedyś Madżenka pisała o choinkach Bloomusa z TK Max. Poszłam zobaczyć, ale, że tych choineczek nie miałabym gdzie zawiesić oglądałam i inne rzeczy. I zobaczyłam ten wianek. Były różne rozmiary i kolory np. czerwono-zielone, srebrno-miedziane. Najbardziej podoba mi się jak dzwonią - bardzo delikatnie, jak w świątecznych piosenkach słychać.

Do TK niestety (albo stety dla portfela) nie dotarłam ale znalazłam takie super serca z malusieńkich dzwoneczków w Nanu nana ale były tylko czerwone. To dzwonienie też mnie bardzo zauroczyło, chociaż bardziej to chyba mojego młodszego synka, dzięki któremu wyszłam ostatnio z Tesco z zabójczo niebieskim potrójnym dzwonkiem Jak dzwoni, to od razu buzia mi się śmieje.

Justyś - byłam w nanu - tam moje wstążeczki kupowałam. Widziałam też takie, o których piszesz w białym kolorze. Ale te też były drogawe - u nas po ok.20 zł, a małe jak branzoletka. Ja do TKM mam mieszane uczucia. To taka trochę koplania... Przynajmniej w Krakowie tak to wygląda. Ale niektóre rzeczy całkiem tanio można kupić - trzeba dobrze się przyglądać czy nie są uszkodzone. Sporo takich widziałam.

Co do foremek już nawet w sklepach internetowych ciężko teraz znaleźć fajne.. dużo wyprzedało się przed świętami. Marzą mi się takie, jak Jagna robiła w wątku piernikowym - bladoniebieskie bycze gwiazdy... Ale one kosztują... 60zł za foremkę...Może w przyszłym sezonie poszaleję bardziej i na choinkę takie cuda załorzę... Choinka w samych piernikach bladoniebieskobiałych...

Aniu - ja mam foremki z IKEA już ładne kilka lat - łoś góruje, choć często gęsto nogi mu odpadają przy robocie.. i w ogóle jakiś zbyt wielki do schrupania... Ale dzieciaki uwielbiają ten kształt

Groopeńko - dzięki wielkie - styl skandynawski - bo Ikea blisko Żarcik - ale rzeczywiście lubię te klimaty...bardzo. Dzięki za namiary na foremki - będę buszować
Wersja mini mini 17:02, 20 gru 2012

Do góry
Justyna zlituj się... Ja bym tych bombek nie zrobiła do wielkanocy.....
Piekne i podziwiam cierpliwość !!
Ogród do kwadratu 16:45, 20 gru 2012

Do góry
gusiarz napisał(a)
Kiedyś Madżenka pisała o choinkach Bloomusa z TK Max. Poszłam zobaczyć, ale, że tych choineczek nie miałabym gdzie zawiesić oglądałam i inne rzeczy. I zobaczyłam ten wianek. Były różne rozmiary i kolory np. czerwono-zielone, srebrno-miedziane. Najbardziej podoba mi się jak dzwonią - bardzo delikatnie, jak w świątecznych piosenkach słychać.

Do TK niestety (albo stety dla portfela) nie dotarłam ale znalazłam takie super serca z malusieńkich dzwoneczków w Nanu nana ale były tylko czerwone. To dzwonienie też mnie bardzo zauroczyło, chociaż bardziej to chyba mojego młodszego synka, dzięki któremu wyszłam ostatnio z Tesco z zabójczo niebieskim potrójnym dzwonkiem Jak dzwoni, to od razu buzia mi się śmieje.
Ogród do kwadratu 16:19, 20 gru 2012

Do góry
Ogród niby nowoczesny ale... 08:31, 20 gru 2012

Do góry
stychaz napisał(a)
Piękny wianek Widzisz ja na czerwień bym się w życiu nie odważyła (zbyt zachowawcza jestem ) Madżenka co prawda próbowała mi coś bordowego wcisnąć ale ją przegoniłam

Pozdrawiam

Hmm, pierwszy pomysł był taki, że też z brązem zrobie...bo chciałam mieć identyczny wianek ale nie miałam brązowej włoczki. Białej też nie ale sprułam sweterek... Brązowy sweterek też miałam ale prucie białego zajęło mi dwa popoludnia i miałam bolące opuszki palców więc się poddałam i brązowym sweterkiem dałam sobie spokój
A czerwona włoczka była i bombki będą czerwone...wiec jest jak jest
jeszcze raz dzieki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies