Ewa - optymizm mi wrócił, keszcze jeden dzień i wolne!
Daneczka - buziakuję
Ania Asc. - do rooty mnie wozi M a odwożą inni ale krócej pracuję
Karola - brr nie pisz mi o tym na a...
Irenko - tylko nie bierz tego leku za dużo!!! Cieszę się, że noc bez kaszlu
Tess ja się przeprowadzę do Wawy jak będa min 4 linie metra
Kondzio - co taki radosny ?
Gosiu wszystko piękne ,cudne ,śliczne ,zjawiskowe ,urocze,itd,itd
Normalnie szczena mi opadła
Jak ja mażę o takim ogrodzie
Gosiu od dzisiaj jestem Twoim stałym gościem ,na tej ławeczce zajmuję miejsce na stałe
A dekoracja na oknie śliczna
No nie wiem , ja wcześniej usiadłam na ławeczce jak Gosia się do nas dosiądzie to będzie ciasno
Hortensję MM mam też pierwszy rok, wieeeelkie kwiaty na małych łodygach ciekawa jestem czy i ile podrosną
Gdybyś sobie przypomniała jakim barwnikiem podkoloryzowałaś byłabym dozgonnie wdzięczna
Zapytam się jeszcze mojego M, ale coś czuję, że będzie ciężko, za pierwszym razem olejowali "fachowcy", którzy zakładali taras i to oni wybierali olej, a my tylko kolor, taras ma dużo wad, niektóre deski odstają,a "fachowcy" zniknęli, Jak coś się więcej dowiem dam znać. A coś z kolorem u ciebie nie tak, widziałam, że też masz ciemny, chcesz zmienić?
Mam troszkę za ciemny zimą wypłowieje, wiosną chcę go odświeżyć. Ale jak nie znajdziesz nie martw się
Kiedyś Madżenka pisała o choinkach Bloomusa z TK Max. Poszłam zobaczyć, ale, że tych choineczek nie miałabym gdzie zawiesić oglądałam i inne rzeczy. I zobaczyłam ten wianek. Były różne rozmiary i kolory np. czerwono-zielone, srebrno-miedziane. Najbardziej podoba mi się jak dzwonią - bardzo delikatnie, jak w świątecznych piosenkach słychać.
Do TK niestety (albo stety dla portfela) nie dotarłam ale znalazłam takie super serca z malusieńkich dzwoneczków w Nanu nana ale były tylko czerwone. To dzwonienie też mnie bardzo zauroczyło, chociaż bardziej to chyba mojego młodszego synka, dzięki któremu wyszłam ostatnio z Tesco z zabójczo niebieskim potrójnym dzwonkiem Jak dzwoni, to od razu buzia mi się śmieje.
Justyś - byłam w nanu - tam moje wstążeczki kupowałam. Widziałam też takie, o których piszesz w białym kolorze. Ale te też były drogawe - u nas po ok.20 zł, a małe jak branzoletka. Ja do TKM mam mieszane uczucia. To taka trochę koplania... Przynajmniej w Krakowie tak to wygląda. Ale niektóre rzeczy całkiem tanio można kupić - trzeba dobrze się przyglądać czy nie są uszkodzone. Sporo takich widziałam.
Co do foremek już nawet w sklepach internetowych ciężko teraz znaleźć fajne.. dużo wyprzedało się przed świętami. Marzą mi się takie, jak Jagna robiła w wątku piernikowym - bladoniebieskie bycze gwiazdy... Ale one kosztują... 60zł za foremkę...Może w przyszłym sezonie poszaleję bardziej i na choinkę takie cuda załorzę... Choinka w samych piernikach bladoniebieskobiałych...
Aniu - ja mam foremki z IKEA już ładne kilka lat - łoś góruje, choć często gęsto nogi mu odpadają przy robocie.. i w ogóle jakiś zbyt wielki do schrupania... Ale dzieciaki uwielbiają ten kształt
Groopeńko - dzięki wielkie - styl skandynawski - bo Ikea blisko Żarcik - ale rzeczywiście lubię te klimaty...bardzo. Dzięki za namiary na foremki - będę buszować
Kiedyś Madżenka pisała o choinkach Bloomusa z TK Max. Poszłam zobaczyć, ale, że tych choineczek nie miałabym gdzie zawiesić oglądałam i inne rzeczy. I zobaczyłam ten wianek. Były różne rozmiary i kolory np. czerwono-zielone, srebrno-miedziane. Najbardziej podoba mi się jak dzwonią - bardzo delikatnie, jak w świątecznych piosenkach słychać.
Do TK niestety (albo stety dla portfela) nie dotarłam ale znalazłam takie super serca z malusieńkich dzwoneczków w Nanu nana ale były tylko czerwone. To dzwonienie też mnie bardzo zauroczyło, chociaż bardziej to chyba mojego młodszego synka, dzięki któremu wyszłam ostatnio z Tesco z zabójczo niebieskim potrójnym dzwonkiem Jak dzwoni, to od razu buzia mi się śmieje.
Piękny wianek Widzisz ja na czerwień bym się w życiu nie odważyła (zbyt zachowawcza jestem ) Madżenka co prawda próbowała mi coś bordowego wcisnąć ale ją przegoniłam
Pozdrawiam
Hmm, pierwszy pomysł był taki, że też z brązem zrobie...bo chciałam mieć identyczny wianek ale nie miałam brązowej włoczki. Białej też nie ale sprułam sweterek... Brązowy sweterek też miałam ale prucie białego zajęło mi dwa popoludnia i miałam bolące opuszki palców więc się poddałam i brązowym sweterkiem dałam sobie spokój
A czerwona włoczka była i bombki będą czerwone...wiec jest jak jest
jeszcze raz dzieki