Marzenko, przede wszystkim witam cieszę się że mogłam Cię poznać u Kasi. Od ponad tygodnia próbuję nadrobić Twój wątek - czyli przeczytać go od początku jestem na stronie mniej więcej 200 i mozolnie mi to idzie niemniej nadal będę próbować bo mnie zaciekawiło wiele rzeczy więc pomalutku - i od początku i od końca będę go śledzić.
Obejrzałam Twój różany festiwal,poczytałam o preferencjach różanych... i znalazłam takie cudeńko które mnie zainteresowało Mała_mi pisze że jest maleńka - a ja właśnie szukam małej róży i to w takim cudnym kolorze Maleńka czyli jaka? Jaka duża u Ciebie rośnie? nie choruje? pachnie? Bo że jesteś z niej zadowolna to widzę Pozdrawiam
Mam jeszcze trochę zdjęć ale w większości podobne do tych co pokazały dziewczyny.
Zostawiam pozdrowienia i lecę do siebie wstawić wreszcie jakieś foty.
Kasia dobrze, że do mnie wpadłaś, pozmienialiście tytuly wątków, ciężko trafić różyczki śliczne, na ogrodzie pięknie, co do Novalis też nie polecam, przereklamowana, może potrzebuje czasu? Ty masz Weeka Hot Chocolade a ja mam Ruffles Chocolade i mi się wydaje, że moja ładniejszapozdrówka
Trzcinnik "Karl Foerster"wyrósł wyższy ode mnie. Kwiatostany ma piękne, ale w przyszłym roku dostanie coś w nogi. Nogi ma brzydkie. i ich tez nie pokażę