Moi drodzy, praca niestety nie raz nie daje na tyle czasu, aby być tu z Wami tak często jak bym sobie życzył.
Wrzucam kilka zdjęć i zmykam na zasłużony urlop Ponieważ w zeszłym roku nie udało się, tym razem nie odpuszczę
Obserwowane wątki odwiedzę po wakacjach pozdrawiam
Raczej nie bo mam Levane i ma inne listki i większe i inaczej się rozkrzewia i już widać, że będzie duży krzew zresztą musze go przesadzić bo za duży cień i za mało miejsca. A ta hortensja NN w dodatku zakwita u mnie jako pierwsza a jeżeli masz racje a jesteś fachowiec no to fajnie zakupiłam dwie BOBO bo chciałam niski krzew a będę mieć najwyższe bo one rosną do 3mAle kwiaty są piękne
Wprawdzie ogrodówki to nie moja działka ale jest to jak najbardziej możliwe.
To czy nie zostałaś nabita w butelkę okaże się jak zaczną kwitnąć ale jeśli sprawdziłaś dobrze opinie o dostawcy byłabym dobrej myśli
Zemsta ogrodowiska kwitnie wysiewania wprost do gruntu, nie zamierzam sie bawic w wysiewy domowe bo mi nic nie wschodzi lub gnije. Czy Raphsody in Blue zakwitnie z nimi?
Anda u mnie w czerwcu bylo dobrze z woda bez podtopień, dlatego wig mnie róże mają soczyste kolory, teraz znów są upały więc płowieją.
Czy u Ciebi tez slimaki lub gasienice tak ogryzające paki kwiatowe?
I mam takie powygryzane listki
Nie. Z tej strony ma być tylko to miejsce na palenisko i tyle i w miarę duży trawnik przed tarasem i nic poza tym. Reszta będzie za domem.
O mniej więcej tak jeszcze myślałam. Krzywo i jeszcze szczegóły nie dopracowane.