Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Moja bajka 09:54, 28 cze 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
Nie mogę się doczekać, aż te różyczki troszkę masy nabiorą

czas tawułek

Piękny szpalerek różany, za rok już będzie cudnie....już jest
Dwa ogrody 09:49, 28 cze 2016

Do góry

Małymi kroczkami do celu... 09:46, 28 cze 2016

Do góry
Filemon24 napisał(a)
obiecana Staphani Baronin zu Gutenberg

osobiście wolę zamówić róże w sprawdzonym sklepie online niż kupować w stacjonarnych sklepach

ale jak dla mnie pashminek nie przebije nic

planujesz jakieś różane zakupy jeszcze w tym sezonie?

bo ja bym chciała jeszcze bardzo kupić w tym sezonie artemisy, claire austin i queen of sweeden ale na razie nie mogę bo fundament nie skończony

Pashmina jest cudowna! I jakie ma piękne wielkie kwiaty! Ja w tym sezonie raczej już nic nie planuje, ale jak wyjdzie zobaczymy
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 09:44, 28 cze 2016

Do góry
Jude the Obscure

Claire Austin

Nina Renaissance-

Sweet Memories

I Arthur

Małymi kroczkami do celu... 09:39, 28 cze 2016

Do góry
obiecana Staphani Baronin zu Gutenberg

osobiście wolę zamówić róże w sprawdzonym sklepie online niż kupować w stacjonarnych sklepach

ale jak dla mnie pashminek nie przebije nic

planujesz jakieś różane zakupy jeszcze w tym sezonie?

bo ja bym chciała jeszcze bardzo kupić w tym sezonie artemisy, claire austin i queen of sweeden ale na razie nie mogę bo fundament nie skończony
Dwa ogrody 09:36, 28 cze 2016

Do góry

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 09:34, 28 cze 2016

Do góry
Anda - wypad super mi się udał. Uczta dla oczu,a także dla nosa.
Rozgrzane w słonku zioła,macierzanka itd,tworzyły dodatkowo zapachową oprawę dla widoków
A to rózyczki,które jeszcze kwitną,deszczyk ich teraz schładza,może dłużej się utrzymają

Milano

Schöne Koblenzerin

William Shakespeare tłoczy nieprzerwanie

Ogród i co dalej 09:33, 28 cze 2016

Do góry
Monka napisał(a)
Małe sprzątanie w ogrodzie
conici brak brzydko jest coś trzeba będzie z tym zrobić, ale co ? może wsadzić tam moją aurea nana, którą mam w donicy na berebrysy nie patrzymy , to nie jest ich docelowe miejsce

Monia dałaś radę, super Conicki nie ma co żałować
Nie wiem, chyba ten krzak się nie zabuduje, ale ja się nie bardzo znam :/
Ogród wśród pól i wiatrów 09:32, 28 cze 2016

Do góry
jolka napisał(a)

Tak Marzenka, lawenda super sprawa Już wiem, że będę miała kolejny łan Tym razem wzdłuż bonici, bo się zakochałam u Reni w takim zestawieniu Ale chyba sobie sama wyprodukuję sadzonki, mam trochę siewek. A trochę spróbuję ukorzenić po cięciu. Muszę zerknąć czy też masz lawendę, bo już nie pamiętam A co do jeżówek to sama jestem ciekawa co Ci przyjdzie

Ja potrzebuję 3 szt róży Artemis, no i wypatrzyłam na necia, ale taka tania, że aż się boję Hehe..

Macham kwiatkowo

To właśnie puste miejsce przed bonicą czeka na lawendę

Jakbyś Jolu decydowała się jednak na tą Artemis z neta, proszę zamów jedna więcej, też na nią poluje, dorzucę Ci się do zamówienia
Ogród naturalny, pachnący lasem .. 09:30, 28 cze 2016

Do góry
Katkak napisał(a)
Ach jak ja lubię ten twój klimacik

. Czekam na wenę, żeby jeszcze po złomowiskach pojeździć.. ale są też ważniejsze sprawy. Przyroda i jej piękno jest jednak niezbędna do napawania się i refleksji. Każdy tego potrzebuje.
Twój klimacik też podglądam..
Życie w wiejskim ogrodzie 09:25, 28 cze 2016
Do góry
Gardener27 napisał(a)
JPG[/img]

wspaniałe miejsce na wypoczynek
Kolorowy ogród na piasku 09:24, 28 cze 2016

Do góry
Za tak wiele miłych słów Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję W wielu przypadkach nie ma żadnej mojej zasługi ale miło czytać, że ogród tak wielu osobom się podoba

Dziękuję Reporterkom za ogrom zdjęć Czuję się zwolniona na jakiś czas z pokazywania ogrodu aby nie było przesytu

W podziękowaniu przedstawiam jedną z moich nowości zapowiadającą się na cudowną różę o rozkosznym zapachu, posiadającą wielkiej urody kwiaty i niepospolity kolor - to Young Licidas

Zmykam do prac ziemnych, bo w nocy trochę popadało

-

Życie w wiejskim ogrodzie 09:24, 28 cze 2016
Do góry
Gardener27 napisał(a)

ale masz niebieskie śliczności i jaki piekny pejzaż w tle
od razu mam malarskie skojarzenia
Dwa ogrody 09:23, 28 cze 2016

Do góry

RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 09:23, 28 cze 2016

Do góry
Madzenka ,Kasya.07_Rene - też jestem ciekawa jaka będzie moja Soul.

Ale w takim słonku,jak ostatnio,to nawet Red Leonardo,zrobiła się malinowa

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016 09:21, 28 cze 2016

Do góry
Edytko, Violetko, miło mi Was widzieć, też wam życzę dużo pracy! Chociaż Wy obie akurat na brak jej nie narzekacie. Buziaczki!
Mireczko, napisałam u Ciebie odnośnie lilii! Macham!

Ogródek Iwony II 09:21, 28 cze 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Zapomniałam pokazać moją różę Graham Thomas:
Mocno po zimie odchorował, niby to róża krzaczasta, ale często mocno przymarza po zimie i trzeba ją wtedy nisko ciąc. Ja musiałam ciąć dwa razy. Juz ładnie wystartował i przyszły w czerwcu przymrozki. Trzeba było ciąć drugi raz. Teraz całą donica wypełniła się po brzegi:
Graham Thomas, lawenda, perovska i fioletowa liatra ma już kłoski:

Gracham Thomas z niebieskościami wygląda cudownie Mojemu do towarzystwa posadziłam Princess Margaretę mam nadzieje,że zagrają razem. Mają też w towarzystwie przetaczniki i perovską,ale tylko jedną u nas nie mogę znaleźć perovskiej.

W Makowym podziwiałaś ostróżkę jak chcesz to mogę się z tobą taką podzielić mam 2 kępki.
Ogród naturalny, pachnący lasem .. 09:19, 28 cze 2016
Do góry
Agcia napisał(a)
"3zł. czyli dlaczego warto wybrać się na złom". Nigdy nie widziałam takiego cudaka. Co za rzemiosło!

fajny gadżecik,inne też fajne

śliczne rabaty w tonacji srebrnej i niebieskiej,ładne jeżóweczki lila róż

fajny nowy Awatarek

czyli same zmiany na in plus
Miejsko & sielsko 09:16, 28 cze 2016

Do góry
ewakatowice napisał(a)
genia jeszcze się nie poddaje,

Raczej jej u siebie nie zmieszczę, więc będę oglądać Twoją Cudna. Ten kolor... i dzielna taka! Jak TY! Kwitnie cały czas
Ogródek Ewy 09:15, 28 cze 2016

Do góry
Katkak napisał(a)

Nie podejrzewam Cię o złości , napisałam przecież: pomyślałam, że nie będziesz mi miała za złe . Serduszka rozrasta się jak głupia, nie? Ale lubię ją za to, że długo kwitnie i te urocze marchewkowate listeczki . Twoje róże wyglądają już bardzo okazale. I co, nic się do nich na razie nie przyplątało? U mnie Ascot ma czarną plamistość, ale jakoś w radosnym kwitnieniu jej ona nie przeszkadza . Walczę oczywiście z paskudą .

Serduszka jest urocza, muszę jej też znaleźć lepsze miejsce bo tam gdzie rośnie jak na większości rabat jest już ciasnawo.
Moje róże były pryśnięte na grzybka ale muszę je potraktować czymś na robale, bo na niektórych krzaczkach liście są ponadgryzane, może wiesz co za paskudy robią dziury w liściach?
Słyszałam/czytałam że wybierasz się na kolejne spotkanko? liczę na obszerna fotorelację
O nazwę tej róży nie pytaj, kartka zakopana
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies