Pomysł na ambrowce, to chyba strzał w dziesiątkę Jak na razie dobrze rosną. Mam nadzieję, ze zimę też przetrzymają.
Ta ciemna trawka to Vertigo - niestety trzeba traktować ja jak jednoroczną - nie przezimuje.
Zdjęcie zrobiła córka Lubię ją wysłać do ogrodu z aparatem Ona widzi ogród inaczej Udało mi się to przejście z przedogródka do ogrodu doprowadzić do ładu Przez długi czas nie miałam na to miejsce pomysłu.
Słonka u nas dostatek, więc już wysyłam do Ciebie kurierem Ale mimo słonka jest u nas zimno. Temperatura utrzymuje się w dzień między 18-20'C.
Przyszły tydzień ma być cieplejszy
Jakiego wielkiego ambrowca udało Ci się kupić Piękny jest Będziemy razem podziwiać przebarwienia
Fajnie, ze udaje się jeszcze czymś zaskoczyć
Kasiu, pogoda dla Was ma być lepsza niż w tym tygodniu
U mnie w tym roku niewiele się dzieje, myślę ciągle nad brzozową i jakoś mi nie idzie. Ale udało mi się odwiedzić Iwonkę i zobaczyć na żywo jej piękny ogród i podsunęła mi fajną inspirację tu z ogrodowiska. Jutro wracam z urlopu to muszę sobie rozrysować i może jeszcze w tym sezonie coś zdziałam
A ze zmian to płot frontowy zrobiliśmy. Kwitną mi też zakupione wiosną róże, przepięknie rozrosły się i kwitną jeżówki od Ciebie.
Może uda Wam się odwiedzić nas we wrześniu?
Hejka. Jak pogoda nad morzem?
Jutro planuję zobaczyć kawałek wody
Przejście fajnie wyszło. Jak byliśmy, pracowałaś nad nim.
Która córcia tak fajnie widzi twój ogród?