Ania, nie przesadzam, naprawdę tak myślę, nawet trawnik masz idealny, czego u mnie nie uświadczysz, na dodatek chwaśnica wszędzie, jak wydziabuję, łyso, więc nie wiem co dalej...najlepiej koszenie i nie myślenie, nawet nie będę walczyć o idealny trawnik, byleby zielony
Tez lubię intensywne barwy w ogrodzie, dumałam co do brązowych traw i juz wiem, pomarańczowy kosmos - siarkowy dam, sam sie sieje.
Jeju takie wczoraj widziałam w szkółce.... cudeńka
Mus mieć! Kami śliczne masz te swoje kfffiatuchy
Mam nadzieję, że wypoczniesz, ja dopiero urlop za 1,5 tygodni :/ Ech..
Jeśli pamiętasz nazwę tej funkii, to napisz ją w moim wątku. Mam posadzone funkie dookoła gruszki przy altanie, ale one się tam nie sprawdzają, chętnie wymiwniłabym na takie.
Uroczy ten kosmos, ja wczoraj nie zdazylam podlać i dobrze, bo w nocy podlało i dzisiaj deszczowo, super dla ogrodu, fajnie móc trochę poodpoczywać...czego Ci dzisiaj życzę
Rabaty bylinowe zawsze mnie urzekają, liatry jak się całkowicie rozwiną będzie szał, róże boskie, na siewki uważaj...u mnie werbena bardzo się rozsiała, nie mam już gdzie przenosić...ta rudbekia jak Ci się wysieje to ja chętnie przygarnę, albo nasionka jak zbierzesz, przegorzany ogromne kolorystycznie nieźle Ci to wyszło
Moje dzisiejsze plany na sadzenie bergenii spełzły chyba na niczym. Kupiłam wczoraj hosty i bergenie z pomysłem na cieniste miejsce pod żywopłotem, jednak warunki dzisiejsze nadają się jedynie na kąpiele błotne
Coś jak tutaj Witek się tapla A jak u Was z pogodą, da się coś robić?