Mnie też czeka remont kuchni ... i rozważam fronty białe bez uchwytów ... zastanawiam się tez czy wybrać wersję narożnych szafek z półkami czy jednak z koszami ... kuchnia to ogromnie trudny temat ... spędza sie w niej mnóstwo czasu trzeba więc wszystko dobrze przemyśleć ... żeby było funkcjonalnie ale też reprezentacyjnie (zwłaszcza kiedy ma sie otwartą na salon)
Na jakość rośliny, powojnika trzeba zawsze patrzeć dobrze.
Ładna , zdrowa roślina to podstawa.
A etykieta to taki obraz rośliny, czy też kwiatu jaki powinna mieć.
Mi też ona się podoba
Dziękuję za gratulacje i dobre słowo .Buziaki wam przesyłam
Buziaki wam przesyłam
A tak swoją drogą milo mi będzie jak znajdziecie jakieś rośliny z moimi zdjęciami,Będą m.in. powojniki, rodki,azalie, magnolie i rożne owoce,i inne ,
Tak tak
U Bogdzi widziałam te jej azalie na żywo Cudnie ma W tej ilości robią ogromne wrażenie. U mnie nie ma aż tyle miejsca. Chciałabym z nich robić takie "podusie" jak w tym ogrodzie...
Iwonko bukszpanów jest kilka i rosną ciasno w rzędzie, tnę prostopadłościan, kul nie da rady z nich zrobić (na rysunku widać, że jest kilka metrów - rysunek jest w skali, a na zdjęciach widać, że są wyższe od ogrodzenia). Bukszpanowa ścian jest wyższa ode mnie a do mikrusów nie należę . Chcę je zachować jako przesłonę, są żywopłotem. Miałam pomysł na falistą linię na górze, ale nie pasuje mi to do minimalistycznego stylu jaki tu planuję
Z donicami ciekawy pomysł. Kulę bardziej regularnie już mozesz ciąć.
Latem, gdy przechodzę koło żywopłotu bukszpanowego - też czuję brzydki zapach kocich odchodów. Ale nie zawsze tak jest. Nie wiem, kiedy bardziej. Od czeho to zalezy?