Bonica zdecydowanie taka nie jest!! Owszem długo kwitnie, ale ani nie pachnie ani nie jest niska. To potffór będzie Ja specjalnie rabatę na dwa metry zrobiłam dla niej Musiałabyś się poradzić dziewczyn, które świetnie róże znają, a nie brak ich na O. Ja mam na razie tylko 2 okrywowe, lariskę i bonicę.
Marzenka, Kamilcia to prawdziwy pasjonat fotografowania Nie dość, że ma super sprzęt, to jeszcze zacięcie prawdziwego hobbysty Żebyć Ty wiedziała, jakie ona musiała pozy przybierać, żeby złapać ten mój ogród nie pokazując chwastów, hehe Mnie dziś było łatwiej, bo trochę chwastów wyautowałam
Ponadto podzieliłam i wsadziłam bodziszka, podlałam żurawki wrotyczem na opuchlaki, powiązałam pomidory, o których nawet nie myślałam, że takie zrosną wielkie(!!). Już nic dziś więcej nie robię, tylko sobie popatrzę na Wasze piękne ogrody
Super metamorfozy, śmiać mi sie chce bo gdzie nie zagladam kazdy tylko rabaty powieksza ) u mnie to samo z roku na rok coraz wieksze ) dlatego te ogrody jak z gumy sie wydają, jak sie chce to wszystko wejdzie
Piękna moja jeszcze się trzyma, ale już powoli zbliża się ku końcowi.
Bonica piękny ma kolor, muszę ją poszukać lokalnie, może uda mi się dostać.
A poza tym jak zwykle powtórzę się, ale co zrobić jak inaczej się nie są da. Przepięknie u Ciebie! Czysciutko, schludnie, wszystko dopieszczone,bujnie rośnie, ślicznie!
Trochę wszystko ogarnęłam, ale przydałby mi się jeszcze jeden taki cały dzień w ogrodzie. Nie ukrywam, że mi czasem ciężko zapanować nad całym ogrodem. Nie zważając na przelotny deszcz, uporządkowałam choiny kanadyjskie - wyplewiłam, przycięłam, wysypałam korę.