Nie wiem czy mogę tak reklamować, ale to nei reklama..tylko wskazówka kto sprzedaje karpy maku.... ten białoczerwony jest boski.... może sie nawet i na niego skuszę
Sebek, u mnie tak wygląda cały ogród.... nasadziłam za gęsto i mam co sobie zrobiłam...M się smieje, że hościsko nie umiało się rozpychac Już od zeszłego roku ją przesadzam w inne miejsce, ale ciągle nie mam czasu... jak i na wiele innych rzeczy..dlatego mój ogród rośnie sobie jak chce.. A ja chodzę codzienie i ręce załamuję patrząc na oje wycyny i na t oco mam pilnego do zrobienia.. Taką mantrę sobie mruczę pod nosem, bo już nawet M nie może tego słuchać... a ja tylko wymieniam długą litanie pilnych rzeczy do zrobienia... ALe cieszy nawet to co jest, a że kiedyś zrobię piekniej.... bardziej ucieszy...
A tak swoją drogą serdecznie do siebie zapraszam Przy okazji miałabym okazje poznać takiego nietuzinkowego młodzieńca
No tego się nie da uniknąć - zwłaszcza jak rabata jest na jednym poziomie z trawnikiem. U mnie jest kostka to tego problemu nie mam, ale tam gdzie kanty - niestety muszę docinać....