U mnie nie działa, czyli od awarii forum po spotkaniu u Alinki Od miesiąca.... pisze nieznany błąd.... była mowa o zablokowaniu gifów.... wiec myślałam, że zablokowane..... ale niektórzy wrzucają.... wiec szlaban dla tych co za dużo siedzą na forum i bombardują obrazkami
Ale mi tam wszytko jedno... Byle fotki chodziły....
Jeśli decydujesz się na pnącze na ścianę domu, to czy ono rośnie bezpośrednio czy po kratkach z dystansem, i tak przyklei się z czasem do tynku, bo przelezie pod kratką i będzie się wspinać gdzie popadnie.
Ja się zdecydowałam na bluszcz na ścianę domu. Dobrze zrobionego tynku nie zniszczy wręcz osusza mury, ale ślady na tynku zostawia. Ja się z tym godzę.. Tego nie widać, gdybym zdjęła pnącze - ślad będzie.
Jesli jesteś przeciwna, nie sadź pnączy na ściany nawet na kratki oddalone na 10 cm.
Danuś, pisze nieznany błąd..... chyba jednak za dużo zaśmiecałam forum
Ani do woli, ani mimo woli nie chce ....... ale spoko .... grunt że fotki sie wklejają..... bo bez wstawiania fotek to co ja bym tu robiła ???
Na razie walczę z tym zielskiem w trawniku co sie namnożyło... tego nie da sie wypielić........ i to jest problem.... dużo większy niż gify.... W przyszłym roku jak to się nie zmniejszy to zaoram wszytko... patrzeć na ten trawnik nie mogę...
Kocimiętka, bodziszki, werbena patagońska, ostnica delikatna, miskanty, lawenda może być, firletki. Szałwia omszona z tego ostatniego zdjęcia może być.
Jeszcze Hakonechloa macra Aureola ładnie ubarwi skarpę.