To mieszanka trzech nawozów dolistnych którą stosuje po zimie ale w razie większych problemów można i latem ale trzeba uważac by nie opryskiwac młodych lisci. Wstawie zdjecia tych nawozów poraz pięcsetny chyba , niektórym sie znudzi oglądac ale ciągle są nowi którym sie moze przydac.
Wietlice - to z chęci ich posiadania zaistniała u mnie "leśna" rabata - dzisiaj jakoś nie królują na niej ale nadal są - i w tym roku całkiem ładnie rosną, choć w niektórych miejscach pożarte zostały przez hosty
Kolejne cudeńko od Bogdzi . Ależ on piękny
a to mój
wiem, że katuję tą hortensją do znudzenia, ale nie mogę się oprzeć. Jest cudowna. Jeden kwiat, a tyle odcieni
Trochę fotek z dzisiaj Wróciłam z pracy o 19 (po 12 godzinach) i tylko rzuciłam torebką i ubraniem wyjściowym i poleciałam do ogrodu się odstresować - właśnie w takich chwilach wiem że mój ogród to moja faktyczna ogrodoterapia. Byłam w ogrodzie 2 godziny robiąc sobie to to, to tamto... i wróciłam do domu w zupełnie innym - lepszym - nastroju, z uśmiechem na twarzy... Dobrze mieć ogród - nawet jeśli nie jest idealny, nawet jeśli ma niedociągnięcia bo na wszystko nie ma czasu... dobrze mieć ogród
Zakwitła okrywówka (pierwszy kwiatuch ale ma mnóstwo pączków) - Sweet Knirps - z donic będzie wysadzona jesienią
zwolnie jutro po zawodach
pobigalam troche po ogrodzie, zabralam przepiorkom jak´jka i nalam im wody, to tu to tam powyrywalam chwasty. zamiotlam podworze, zmusilam M do skoszenia trawnika przed domem i troche fotek dla Was zrobilam. No i noc juz