Spotkanie Ogrodowiska w Pszczynie czerwiec 2016
11:41, 28 cze 2016
Kochani ja dopiero dzisiaj coś napiszę bo pomimo że podglądałam co dzień nie miałam czasu na pisanie.U Kindzi zakończyliśmy w niedzielę przed południem, później jeszcze gościłam Gochę z Emusiem na chwilkę a wczoraj imprezka u przyjaciół już z poza ogrodowiska bo i tym się uwaga należy

Jako menager zresztą podsumowanie to mój obowiązek
Wspaniały ogród Kindzi i Rysia odwiedziły według obliczeń 32 osoby.
Przywieźliście mnóstwo pyszności które wspólnie z zapałem nieco ostudzonym upałem (paradoks )wspólnie pałaszowaliśmy
Wszystko było pysznościowe.
Pogoda zamówiona lecz niestety zapomniałyśmy z Kasią określić górną granicę temperatury i dlatego ten upał.Poprawimy się następnym razem.
Prezent wspólny został przyjęty z radością tym większą że został obsadzony bez zaangażowania ślicznych Kindzinych pazurków. Wpasował się na tarasik idealnie
Gospodarz jednak musiał się zaangażować i z wielkim mozołem przetransportować go na miejsce docelowe taczką
Popatrzcie jaki to wysiłek niezmierny, aż do ziemi go przygniótł
Jako menager zresztą podsumowanie to mój obowiązek
Wspaniały ogród Kindzi i Rysia odwiedziły według obliczeń 32 osoby.
Przywieźliście mnóstwo pyszności które wspólnie z zapałem nieco ostudzonym upałem (paradoks )wspólnie pałaszowaliśmy
Pogoda zamówiona lecz niestety zapomniałyśmy z Kasią określić górną granicę temperatury i dlatego ten upał.Poprawimy się następnym razem.
Prezent wspólny został przyjęty z radością tym większą że został obsadzony bez zaangażowania ślicznych Kindzinych pazurków. Wpasował się na tarasik idealnie
Gospodarz jednak musiał się zaangażować i z wielkim mozołem przetransportować go na miejsce docelowe taczką