Milka
16:09, 13 lip 2016
IWK4
dziękuję bardzo
ciekawa jestem, jak się wam nowa rabata spodoba, pokażę skończoną dopiero
korzystaj ze sposobu, mozna dzięki niemu mieć super rośliny; moje winogrona na piachu rosły, dlatego też te wiaderka były
JOLANKA
najstarsze mam 4 letnie, potem nie można było kupić i zaczęłam dzielić i fenomenalnie przyrastały, nawet jak w środku lata to robiłam, z tym że pilnowałam podlewania, męczące to było, ale warto
teraz też dzieliłam z 3 dni temu
KASIK
ha ha...tak wygląda, no bo jak łubin razem z jeżówkami w czasie?
My tez małymi krokami, ale też do przodu, wiesz, jak jest
miesiąc odpuściłąm i nagle cyk, mam chęć, pomysły....hcoć znowu wczoraj zryłam pod tujami
ciągle psy tam cuda odstawiały, wywaliłam wszystko, równałam, zostały tylko róże i dojdą tam limki i różowe anabelki, a to oznacza że ciut wyrównam tuje i podkasam, może mi nie zniszczą?
Szkoda, że nadal nie mam tej Phanton
nie trafiłam, a w necie nie kupuję.
A ja wiesz, tak raz chwasty, raz wąsy przy kanatch, raz cięcie, raz czyszczenie z przekwitłych bylin, to zamiatanie, bo wiało i naśmieciło, czyli kartki piszę, plan układam, a wychodzi, jak zawsze
dzięki Kasiu, kochana jesteś
namawiam cię na lilie, mus je mieć, zapach ach
tu zobacz jaka wielka ...to Big Brother
jeszcze je dokupię
z daleka je widać, mam 3
no bo rabata ta wielgachna
wiosną je sadziłam, myślę że sadzenie jesienne lepsze
mam siewki tej jeżówki, ona taka niziutka
dziękuję bardzo

ciekawa jestem, jak się wam nowa rabata spodoba, pokażę skończoną dopiero

korzystaj ze sposobu, mozna dzięki niemu mieć super rośliny; moje winogrona na piachu rosły, dlatego też te wiaderka były

JOLANKA
najstarsze mam 4 letnie, potem nie można było kupić i zaczęłam dzielić i fenomenalnie przyrastały, nawet jak w środku lata to robiłam, z tym że pilnowałam podlewania, męczące to było, ale warto

teraz też dzieliłam z 3 dni temu

KASIK
ha ha...tak wygląda, no bo jak łubin razem z jeżówkami w czasie?

My tez małymi krokami, ale też do przodu, wiesz, jak jest

miesiąc odpuściłąm i nagle cyk, mam chęć, pomysły....hcoć znowu wczoraj zryłam pod tujami

ciągle psy tam cuda odstawiały, wywaliłam wszystko, równałam, zostały tylko róże i dojdą tam limki i różowe anabelki, a to oznacza że ciut wyrównam tuje i podkasam, może mi nie zniszczą?
Szkoda, że nadal nie mam tej Phanton

A ja wiesz, tak raz chwasty, raz wąsy przy kanatch, raz cięcie, raz czyszczenie z przekwitłych bylin, to zamiatanie, bo wiało i naśmieciło, czyli kartki piszę, plan układam, a wychodzi, jak zawsze

dzięki Kasiu, kochana jesteś

namawiam cię na lilie, mus je mieć, zapach ach
tu zobacz jaka wielka ...to Big Brother
jeszcze je dokupię
z daleka je widać, mam 3
no bo rabata ta wielgachna
wiosną je sadziłam, myślę że sadzenie jesienne lepsze
mam siewki tej jeżówki, ona taka niziutka