Iwonka Twoje pięcilonie to na jakiś print na ścianę się nadają-super!!!
i Zartujesz chyba, że taaakie molinie były w Biedrze-zapewne kupiłaś mniejsze,ale i tak super wyglądają.
Ogród jak zwykle zachwyca, a jak liliowce zaczną festiwal barw.....
Mariusz może wiesz co to za roślinka? https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/116/1169411/original.JPG W tamtym roku zaczęło mi takie coś buszować na brzegach stawu. W młodej wersji myślałam, że to wierzba teraz zgłupiałam całkiem. Jest tylko na brzegach, tak jakby zwierzaki przyniosły. I robię dochodzenie czy to jakaś roślinka wodna czy totalny chwaścior.
Rozumiem, że tutaj podsadziłaś róże bluszczem? Nie znam tego bluszczu ale nie obawiasz się że za parę lat zagłuszy różyczki?
Podziwiam za konsekwencję w doborze róż, ja to bym nie wytrzymała i posadziła każdą inną
Z niedzieli na poniedziałek bardzo ulało w nocy - to dobrze!!!!!! ze względu na nadchodzace upały....wiem że każda jedna roślina a szczególnie krzewy, tam gdzie mi nalewaki nie dochodzą porządnie się napiła!!!!!
ale trzeba było ściąć dużo kwiatów róż żeby nie mieć zaraz wielkiego śmietnika .........taka kompozycja na taczkach mi wyszła
"Kto posiada gorod ma wszystko czego potrzeba" takich doniczek z cytatem bylo dosc duzo rozsianch po calym ogrodzie. Na doniczkach byly tez nazwy roz. Na pewno z tego pomyslu skorzystam, bo juz mam ich dosc duzu i kolejne beda mi pasowaly. No i tanie sa