Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 19:51, 26 cze 2016

Dziś pochmurnie ale za to zdjęcia nie prześwietlone.

babka 19:55, 26 cze 2016

Taras w tym sezonie na czerwono

Dostałam taką różyczkę, ma szansę przeżyć w donicy jeśli ją do dużej przesadzę ?

Anda 20:48, 26 cze 2016

babka napisał(a)

Dziękuję za instrukcję, mam nadzieję że zdołam odpowiednio przyciąć. A wiesz, że pani z działu reklamacji oceniła, że to jest Amethyt ? Jak Ty oceniasz tę szałwię ?

Olu, to na pewno nie jest Amethyst. Amethyst jest rozowy, zobacz, wstawilam ostatnio jego fotki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/6070-doswiadczalnia-bylinowo-rozana?page=468#post_6

Porownaj z Twoimi fotkami.

Co to za firma?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 20:49, 26 cze 2016

Taras masz sliczny, a raczej tarasy
Rozyczke przesadz, troche pozyje. Zobaczymy jak dlugo. Moze nas zaskoczy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 20:58, 26 cze 2016

No nie, bez porównania ! Moja jest zdecydowanie habrowa a na dodatek dwie są zupełnie inne z drobniejszymi kwiatkami. Mogłam odesłać ale czy warto się szarpać ? Wynegocjowałam upust przy ewentualnym kolejnym zakupie
Na tarasie kompozycje kwiatowe na ubogo, za rok się poprawię Dla różyczki muszę znaleźć fajne miejsce, cieszyłabym się gdyby przeżyła bo odkąd zostałam obdarowana to darzę ją wielkim sentymentem
Zana 21:22, 26 cze 2016

babka napisał(a)
Dziś pochmurnie ale za to zdjęcia nie prześwietlone.

Przeokrutnie mnie się to zdjęcie podoba.
Olu dla zdjęć w słońcu, żeby nie były prześwietlone musisz w aparacie ustawić korektę ekspozycji. W zależności od tego jak silnie słońce świeci, też jaki masz aparat i czy masz założone jakieś filtry, ustawiasz korektę na -0,3, -,07 itd. Pobawisz się i zobaczysz co Ci najlepiej wychodzi.
babka 21:27, 26 cze 2016

Jadę na compakcie bez żadnych filtrów i na trybie auto Ustawienia manualne raczej przerastają moje możliwości ale czas się pobawić trochę Dzięki
yolka 21:49, 26 cze 2016

Kącik z ławeczką piękny, a taras bajeczka. Bzyczka nie znam
jazzy 01:57, 27 cze 2016

Kurcze, jak Ty masz ładnie! Jeżówki mają świetny kolor! Moja h. ogrodowa też zaczyna Ale chyba tylko 3 kwiaty będzie miała, bo ją obciachałam solidnie jesienią
Twoje łany lawendowe cudnie wyglądają w połączeniu z różami. Ty masz prawdziwy dar w komponowaniu, bo robisz to świadomie, a ja po omacku , przypadkowo
07_Rene 08:17, 27 cze 2016

Wszystko piękne u Ciebie Na tarasie aż się chce kawę wypić Wspaniałe efekty przynosi Twoje ogrodniczkowanie