Co cudne???? Jeżówka??? Dam ci siewek ile chcesz Olka, Malkul i inne dziewczyny zrobiły z moich siewek prawdziwe cuda.... też sobie je rozsadziłam.. odmianowe strajkują a te są niezawodne, a nawet jak wypadną to zaraz są nowe .. kwitną jako pierwsze.. ładne zimą .. i zimą siedzą na nich szczygły .. takie kolorowe cudne ptaki...
I jeżówki.. i coraz piękniej do września a nawet dłużej, a potem zaschnięte też ładne..
Dziękuje... ale to zasługa fotografki Nie da się ukryć, że Abiko i Dorota robią piękne fotki... nawet zaglądam do nich..by obejrzeć swój ogród.. taki ładny jest
I obiecane dla Sylwii foto sprzed 8 lat.. a teraz dumamy co wyciąć a co zostawić.. klon srebrzysty najchętniej byśmy ciach ciach... robi się ciasno i tłoczno I pomyśleć, że kiedyś się pytałam w szkółkach czy to szybko rośnie..... i tylko takei kupowałam...... O ja głupia ..
Kasiu wszystko co wczoraj usłyszałaś to szczera prawda. Na pochwały zasługujecie i Ty i ogród , a Krzyś zasłuży jak spełni wczorajszą obietnicę w sprawie oczkaTrzymam Go za słowo, a ja pamiętliwa jestem mimo sklerozy
A teraz jeszcze jak sobie to napisałam w wątku to na bank nie zapomnę
Wszystkie roślinki już posadziłam i podlałam razem z eM. Hortki poszły wokół pergoli z ławeczką bo tamta okolica mocno hortensjowa będzie
Tawuły poszły na lewą trocinówkę i za tło będą miały szmaragdy. Zapomniałam zapytać jakie to tawuły?
mahonię wsadziłam w pobliżu sosen po lewej, a trawkę na tle tujek
Byliny od dziewczyn w przewadze wylądowały na różance pod łąką
Słabo.
Rozplenice nie bardzo chcą rosnąć, seslerii mam mało.
Posadziłam sporo jednorocznych z siewu
Trawa cytrynowa
Szłwie, driakiew
Mikołajki i jakieś trawki z nadwyżek ale fotek nie mam, bo nieciekawie to jeszcze wygląda.