Kasiu wszystko co wczoraj usłyszałaś to szczera prawda. Na pochwały zasługujecie i Ty i ogród , a Krzyś zasłuży jak spełni wczorajszą obietnicę w sprawie oczkaTrzymam Go za słowo, a ja pamiętliwa jestem mimo sklerozy
A teraz jeszcze jak sobie to napisałam w wątku to na bank nie zapomnę
Wszystkie roślinki już posadziłam i podlałam razem z eM. Hortki poszły wokół pergoli z ławeczką bo tamta okolica mocno hortensjowa będzie
Tawuły poszły na lewą trocinówkę i za tło będą miały szmaragdy. Zapomniałam zapytać jakie to tawuły?
mahonię wsadziłam w pobliżu sosen po lewej, a trawkę na tle tujek
Byliny od dziewczyn w przewadze wylądowały na różance pod łąką
Wiecie, że najśmieszniejsze jest to, że ja się strasznie nie lubię na zdjęciach i do tej pory unikałam jak ognia, a od spotkania do spotkania mam ich coraz więcej .......i zaczynam się z tą sytuacją oswajać .....no bo jak nie zrobić sobie grupowego
Sylwuś to chyba ta tawuła, nazwa mi uciekła . Fajnie będzie świecić wiosną ta tle tujek .
jeśli tylko chcesz to z największą przyjemnością ukorzenię Ci kolejne roślinki .
Kasia, a jesteś pewna? bo wydaje mi się, że listki ma ciut inne?
Kotek daj mi chwilkę na zastanowienie bo jak dzisiaj posadziłam, oczywiście dzieląc rośliny to na trocinówkach już mocno ciasno, a nic innego jeszcze nie przygotowane, ale znając ciebie i mnie to jeszcze nie jedną sadzonkę przygarnę
W dużym stopniu mój ogród jest z Twoich roślin