Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Do raju daleko - u Ewy 17:37, 20 cze 2016

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Tych widoków nie mogłam się doczekać

Piękna jest ta Tereska. Nigdy nie widziałam jej w takiej krasie.
Gliniasto, skarpiasto i wietrznie. 17:36, 20 cze 2016

Do góry
Doczekałam się! Moje pierwsze w życiu różyczki.

Bawarka 17:35, 20 cze 2016

Do góry
Kasiek napisał(a)

Cudny! Jak się nazywa?
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 17:33, 20 cze 2016

Do góry
Anusia napisał(a)
Magda, Kasiu te róże jak kameleony. W pierwszej fazie kwiaty przybierają kształt eleganckiej róży, póżniej przechodzą w taką 'daliową'rozetkę.

Na początku nie lubiłam tych pełnych kwiatów. Jak się napatrzyłam, teraz uwielbiam
Bardzo ładne są u ciebie. I bardzo dużo pąków.
Co to za odmiana? Zapomniałam
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 17:31, 20 cze 2016

Do góry
Tereniu te róże z czystym sumieniem mogę polecić. Długo zastanawiałam się nad ich zakupem. Bardzo mi się podoba Ewy św. Tereska ale ze względu na wysokość a potrzebowałam na murek nieco wyższej zdecydowałam się na nie. Szukałam też ich na O ale nie znalazłam, więc chyba jestem pierwsza

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 17:27, 20 cze 2016

Do góry
Milka napisał(a)
O, też masz szczeć, ale to szczwana roślina u mnie od Kondzia, 3 wielkie, jedna chyba 2m osiągnie

Bardzo efektowna roślina, naturalne poidełko dla ptaków, moje też juz 2 metrowe

Ja pozyskałam szczeć od Kasi z ogrodu niespodzianek
To tu- to tam- łopatkę mam ! 17:25, 20 cze 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Cudnie się wija te rabaty! A jak w nich bujnie, ani palca nie włożysz

Sebek, bo ogrodnikowi chodzi o to, żeby zrobić, a później się nie narobić. W te chaszcze już nie włażę.

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 17:25, 20 cze 2016

Do góry
Milka napisał(a)

Ślicznie tarasowo i wyjatkowy kociak

Koty mi zawsze towarzyszą..tym razem kot Maniek, dobrze, że łapka już go nie boli

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 17:24, 20 cze 2016

Do góry
dominika_ napisał(a)
Właśnie te liście bardzo mi się spodobały, mówisz lubi cień, zaraz sprawdzę inne wymagania, poszłaby do mnie na dół do strumyka

W cieniu koniecznie musi rosnąć ponieważ bardzo szyko pod wpływem promieni słonecznych 'mdleje'. W dodatku przy strumyku miałaby warunki wręcz idealne Jeszcze raz Annabel i Języczka. Zdjęcia zrobiłam dzisiaj.

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 17:18, 20 cze 2016

Do góry
Gocha napisał(a)
Pastella

Gosiu co to za rozchodnik ten bordowy? Piękne róże masz i Anabelki już zaczynają kwitnienie.
Ogród Hrabiego 17:17, 20 cze 2016

Do góry
Sezon 2016

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 17:11, 20 cze 2016

Do góry
Magda, Kasiu te róże jak kameleony. W pierwszej fazie kwiaty przybierają kształt eleganckiej róży, póżniej przechodzą w taką 'daliową'rozetkę.

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 17:10, 20 cze 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
oczy mi wyszły na widok skrzyń wysoki standard moje chyba gzymsiku na górze to się nie doczekają a tak ładnie wygląda.

Miał być rancik w skrzyneczkach jak u Joasi
07_Rene napisał(a)
O! Skrzynie czekają Super...

Też się cieszę bardzo, na ten czas jestem bardzo zadowolona z wykonania
Makusia napisał(a)
Ale ślicznie wyglądają te łóżeczka dla warzywek...moje standardowe pytanie- jaki gatunek drewna i czy sezonowane?

Drewno sosnowe i sezonowane, teraz właśnie chłoną wilgoć po burzy i to się nazywa przeciwność losu, bo przed impregnatem...brr
lindsay80 napisał(a)
skrzynie świetne - z chęcią zobaczę fotki jak już będą na swoim miejscu

Dużo pracy mamy jeszcze nad ich umiejscowieniem, szybko to nie nastąpi, samo posiadanie skrzynek juz jest postępem w realizacji kącika warzywnego, teraz impregnat i folia kubełkowa do wnętrza skrzynek
JoannA napisał(a)
Skrzynie świetne Aganiu. Teraz czekam na zdjęcia gotowego warzywnika.
Zdróweczka życzę.

Joasiu dzięki za troskę, mam już skrzyneczki, sama w to nie wierzę, żaden stolarz w okolicy nie chciał się podjąć, chyba trafiliśmy na martwy sezon, stolarz powiedział, że na nich nic nie zarobił, mogłam do tej pory tych skrzynek nie mieć, tym bardziej się cieszę...do końca roku jak zdążymy je postawić, to będzie sukces, mordor mam w tym miejscu jeszcze bardzo zaawansowany.

Kot Grafit testuje jakość wykonania..jak on mnie rozumie
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 17:08, 20 cze 2016

Do góry
BASIA8 napisał(a)

Czekałam, czekałam kiedy odpiszesz na mojego posta i się doczekałam kotka się nie spodziewałam śliczny jest - wyganiaj łobuza niech nie robi krzywdy domownikowi. Dużo Zdrówka Kochana Ci życzę i Moc Buziaków Ślę

Długo nic nie pisałam, nie odpowiadałam, bo jak samopoczucie nienajlepsze to brakuje chęci do czegokolwiek,
kot Maniek już nie kuleje...zmylił mnie, żeby miseczkę napełnić...jakie to rude puchate futerko jest przebiegłe
Dzięki za troskę Basieńko
Kropelkowe majowe Iryski dla Ciebie

To tu- to tam- łopatkę mam ! 17:03, 20 cze 2016

Do góry
na bordowo

biało

pastelowo

Ogród Małej Mi - sezon 2016 17:01, 20 cze 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Moonlight - pnąca... i chorowitka u mnie. Przekwita i potem powtarza ale WC jest dużo lepsza

White Cover - niski krzaczek kompaktowy, coś jak Bonice, Pastella, zdrowa i kwitnąca obficie i długo. Jest super, bardzo mi się podoba i nie żałuję, że posadziłam, doradzał mi Viva

Circus - Lavender nie mam pojęcia.. jakie to grupy, róże mam bo mam.. ale nawet nie wygryzam się co to za jedne. ma być zdrowa i kwitnąć.. Wymądrzanie się na temat róż zostawiam innym. U siebie tylko piszę jak się zachowują u mnie. Tak łopatologicznie.

Zaraz WC wrzucę focie, ale z telefonu.. jest super Szkoda tylko ze mi pożarła szałwie Mus poszerzyć rabatę
I zeszłoroczne dzwonki... będą pełne Może wiat ich nie upierduta.. bo mnie szlag trafi.

Cudne te pełne dzwonki - kto one ? wysokie rosną? Nadają sie do róż ?
Ukojenie 16:56, 20 cze 2016

Do góry
zoja napisał(a)

O! Szczesciara z Ciebie
Nocleg na Gubalowce. Dzis Kasprowy jutro idziemy na Czrwone Wierchy - bede machac

Masz zdrowie kobieto! wypoczywaj jak najdłużej! No i nie zapomnij machać .
To tu- to tam- łopatkę mam ! 16:50, 20 cze 2016

Do góry
Pomarudziłam , ale wcale mi nie jest lżej na duszy.

W ogrodzie dziś bardzo deszczowo. To ostatni dzień wiosny. Jutro powitamy lato.
Ogród stracił swoje jaskrawe, żywe barwy. Teraz dominować zaczną rośliny, które dadzą główny spektakl jesienią. Mam na myśli wrzosy, trawy, rozchodniki i astry.

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 16:45, 20 cze 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Jak ja lubię taką robotę! Dokładność i precyzja przede wszystkim Super się dzieje!
Ogród Wioli 16:31, 20 cze 2016

Do góry
Moja rabata różana... kolorowo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies