Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:17, 28 wrz 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Nie pisałam dłuuugo ale jestem na bieżąco
Musowo do Aten lecieć !!
Po cichu powiem, że awatar kompletnie mnie zakręcił i chwilę trwało jak zajarzyłam, że to Ty Miszczu
I co dalej... no zarośnięte drzwi... no nie uchodzi Seba sąsiadów w błąd wprowadzać.
Do mojej mamy dzwoni facet i sie pyta "Po ile chce wynająć dom obok. Mama z oburzeniem "Co też mu do głowy przychodzi, skąd ten pomysł, że ten dom do wynajęcia jest?" Gość na to " No pani przecież tam od kilku lat firan ni zasłon nie ma !!"

No i Ty masz zarośnięte a ja nie mieszkam
Zgapię wianek z jabłek bo moje drzwi dostały blasku po malowaniu no i trzeba jej jeszcze przystroić Dekoracje świetne, i te Dolary cudniaste.
ściskam

No wiesz co! Zasłony jeszcze Ci wybaczę, ale że firanek nie masz mieszkając w Polsce? Skandaliczny skandal!

Przypomniałaś mi, że moje wypadałoby wyprać...
Tu ma być ogród :) 21:24, 28 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)
fajny ten wianek to głowy przegożana czy ostu?

Zwykły chwaścior z jakiegoś zarośniętego pola!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:51, 28 wrz 2015

Do góry
Pojechałam do lasu w poszukiwaniu przebarwiających się liści. W lesie również zielono tylko kwitnące wrzosy przypominają, że to juz jesień. Wrzosy narwane-wianek się robi

Po godzinnej wędrówce znalazłam jedno, jedyne drzewko z czerwonymi listkami.
Koncepcja na wykorzystanie jesiennych liści była taka:

Niestety jesień odkryłam w moim osobistym ogrodzie...

Czytałam, że z powodu długotrwałej suszy jest zagrożenie, że miskanty nie zakwitną. Jak wiecie nie lubię kwiatostanów na gracilimusach...Żyłam nadzieją do dzisiaj

Szukając kwiatków w grackach zbliżyłam się do smaragdów i nie wiem co mnie podkusiło aby zajrzeć do środka. A tam...

45 szt. smaragdów mam do gruntownego czyszczenia ale to tylko i wyłącznie efekt moich zaniedbań W tamtym roku były czyszczone 3 razy a w tym?? Oczywiście tylko raz, na wiosnę...Za dwa tygodnie będę przeżywać horror w ogrodzie...czyszczenie thujek to najgorsza dla mnie robota w ogrodzie.
A do tego dochodzą wysokie trawy, hortensje Ha, ha ciekawe jak ja tam folię rozłożę Jedyna dobra wiadomość to nowy odkurzacz eMa, który podobno wciągnie mi te smaragdy całe z korzeniami!

Ogródeczek 19:31, 28 wrz 2015

Do góry

Fajny wianek z Wojsławic
Tu ma być ogród :) 18:40, 28 wrz 2015

Do góry
fajny ten wianek to głowy przegożana czy ostu?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:25, 28 wrz 2015

Do góry
Nie pisałam dłuuugo ale jestem na bieżąco
Musowo do Aten lecieć !!
Po cichu powiem, że awatar kompletnie mnie zakręcił i chwilę trwało jak zajarzyłam, że to Ty Miszczu
I co dalej... no zarośnięte drzwi... no nie uchodzi Seba sąsiadów w błąd wprowadzać.
Do mojej mamy dzwoni facet i sie pyta "Po ile chce wynająć dom obok. Mama z oburzeniem "Co też mu do głowy przychodzi, skąd ten pomysł, że ten dom do wynajęcia jest?" Gość na to " No pani przecież tam od kilku lat firan ni zasłon nie ma !!"

No i Ty masz zarośnięte a ja nie mieszkam
Zgapię wianek z jabłek bo moje drzwi dostały blasku po malowaniu no i trzeba jej jeszcze przystroić Dekoracje świetne, i te Dolary cudniaste.
ściskam
Tu ma być ogród :) 11:52, 28 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Jaki klimacik u Ciebie

Wianek to masz bardzo ładny i ciekawy ,)

Z tego co w przydrożnym rowie i na jakichś nieużytkach łapnęłam
Tu ma być ogród :) 11:50, 28 wrz 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Trochę się pobawiłam ostatnio w robienie jesiennych dekoracji - pierwsze nieudolne próby, ale zaczęło mi się to podobać, chyba się wkręciłam

Jaki klimacik u Ciebie

Wianek to masz bardzo ładny i ciekawy ,)
Tu ma być ogród :) 11:47, 28 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Piekne dekoracje a wianek wprost uroczy.

Jeśli od Ciebie Asiu takie słowa wychodzą, to już naprawdę duma mnie rozpiera - komplement od specjalistki wiankowej (i nie tylko) to nie byle co
Tu ma być ogród :) 11:42, 28 wrz 2015

Do góry
Piekne dekoracje a wianek wprost uroczy.
Ranczo Edy 08:26, 28 wrz 2015

Do góry
babka napisał(a)
Edzia cudne te kropelkowe różyczki i jeżówki, musiałabym wszystkie zacytować tak mi się podobają Wianek ładnie skomponowałaś, chyba cosik zgapię od Ciebie Pozdrowionka

Ola dziękuję bardzo bardzo zgapiaj zgapiaj ja też zgapiałam bo gdzie wzoru szukać jak nie na ogrodowisku wpadnij na 545 tam się na wiłam macham serdecznie
Ranczo Edy 08:19, 28 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jezowka swietna na fotce , jaki wianek pokaz?

O jesteś dzięki kochana do wianków to strona 545 zapraszam
Ranczo Edy 08:16, 28 wrz 2015

Do góry
Jezowka swietna na fotce , jaki wianek pokaz?
Ranczo Edy 22:33, 27 wrz 2015

Do góry
Edzia cudne te kropelkowe różyczki i jeżówki, musiałabym wszystkie zacytować tak mi się podobają Wianek ładnie skomponowałaś, chyba cosik zgapię od Ciebie Pozdrowionka
Lawendowy zawrót głowy 22:25, 27 wrz 2015

Do góry
Wianek superaśny
I widzę, na ciasto się załapałam. Co prawda o tej godzinie to już niewskazane, ale co tam Pycha!!!
Kwitnące skarpy 19:52, 27 wrz 2015

Do góry
Gardener27 napisał(a)
Paweł od tej strony to ja Cię nie znałem Sam robiłeś ten wianek ? Bardzo ładny Ognista jesień

Tych stron to ja mam sporo ten wianek zrobiła mi znajoma z pracy ja tylko wybrałem z czego mam być zrobiony
Mój jest ten kawałek ogrodu 19:32, 27 wrz 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Hejka przeleciałam pół wątku cofając się, ale zaraz idę od początku bo piękne kwiatuchy
Bergenię bardzo lubię, ciastko mamie chętnie bym podjadła, a wianek do skopiowania, śliczny jest

Hej
Na szczęście nie miałaś za dużo do nadrabiania
Cieszę się, że do mnie zawitałas. Spojrzałam dziś na Twój wątek i na pewno tam wrócę , bo zauważyłam, że mamy podobny gust
Kwitnące skarpy 18:39, 27 wrz 2015

Do góry
Paweł od tej strony to ja Cię nie znałem Sam robiłeś ten wianek ? Bardzo ładny Ognista jesień
Mój nowy stary ogród 17:57, 27 wrz 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Z suchych kwiatków hortek rób wianek na płot, na drzwi, na kominek....
Ślicznie bardzo. Rośliny teraz lepiej się mają niż latem.

Ewcia z tych suchych hortek nic nie wyjdzie paskudy straszne
Kwitnące skarpy 17:43, 27 wrz 2015

Do góry
Mój nowy nabytek jesienny wianek Prawie wszyscy je mają to ja też będę miał a co mi tam

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies