Reniu, już wyjaśniłam pomyłkę podpisową Kasya od razu poprawiła, co ja bym bez Was zrobiła Jesteście wspaniałe, od razu widać kto znawca a kto sie uczy od Was . Całuski za to i ...
Tę niby Lavender obserwuję, nawet podoba mi się tylko nastawiłam się na cos innego w tym miejscu Ale to przecież zawsze można zmienić - nastawienie, nie różę
Naparstnice są śliczne, nasiona będę zbierać to może doczekam się więcej
Oczywiście podpisałam poprzednio odwrotnie, Kasya poprawiła Nie sprawdziłam po wklejeniu, w której kolejności je umieściłam, przepraszam
Pierwsza to Eden Rose, druga Abraham Darby - tak przynajmniej kupowałam;P
Pada.... 6ty tydzien - codziennie i w nocy!!! Już mam serdecznie dość! Bukszpany padają jeden po drugim. nic, trzeba będzie wymienić na cisy - a te przecież też nie są roślinami bagiennymi.
Róże marnie kwitną, liliowce też marnie kwitną, trawa marnie wygląda.... dużo marności jest w tym roku w tym naszym ogródku! Już wolałabym musieć podlewać.
Muszą być róże, oczywiście (nie ścięłam wczoraj wszystkich przekwitłych, zajęłam się liliami na salonowej, ostróżkami, miałam dzisiaj dokończyć...ale pada!)
Haniu startują Oleandry które mają mieć wodę w nogach a słonko na głowie.
Połowę meczu widziałem u Jasia na urodzinach a resztę w domu. Powiem Ci po cichu że kibicowałem Włochom. Nie udało się.
Jasiu dostał piękną "carę" wraz z załącznikiem. Prosto z salonu.